The orange look

by - 13 februarie

Orice femeie și-ar dori să aibă o cameră întreagă numai cu genți și alta numai cu pantofi. Spectaculoase și indispensabile, gențile sunt acele accesorii care joacă un rol important în definirea aspectului vestimentar. Nu degeaba se spune că o femeie nu are niciodată suficiente genți în garderobă. Deși hainele reprezintă o parte componentă deosebit de importantă a unui anume outfit, gențile sunt considerate a fi acele tipuri de accesorii feminine, care pot să îl diferențieze în orice situație.

Este elementul care denotă feminitate, aducând stil și culoare în viața noastră. Fiecare dintre noi are dreptul de a-și pune în evidență trăsăturile frumoase, iar geanta potrivită va reuși acest lucru cu siguranță. Atunci când o ținuta este poate prea simplă și comună, alegera unei genți deosebite poate salva situația. Și în cazul în care situația stă invers se poate întâmpla același lucru, iar de acest aspect s-au convins nenumărate femei de-a lungul timpului. Fiecare are stilul său de a purta gențile și totodată un mod diferit de a le asorta în funcție de ținută. Alegerea unei genți ține, în primul rând, de preferințele fiecărei femei în parte.
Totodată, alegerea unei genți nu este chiar o treabă simplă. Deși sunt o mulțime de modele pe piață, tocmai acest lucru face ca alegerea să fie una foarte dificilă. Sezonul acesta geanta se asortează cu nuanța și textura hainelor. Îmbrăcămintea este mult mai bine conturată când cele doua accesorii se completează reciproc prin culoare devenind un întreg și astfel sporind eleganța. Realitatea este  că aceste accesorii fac parte din viața noastră încă de pe vremea egiptenilor. Gențile și poșetele sunt partea din istoria veche a modei, deoarece oamenii aveau lucruri importante pe care le duceau cu ei. Doar modelele acestor accesorii au evoluat în timp, ținuta fiind completă doar cu o geantă corespunzătoare care va reuși să-i dea un are distins și să transmită o atitudine puternică și îndrăzneață celei care o poartă. În concluzie, sezonul acesta o geantă din piele naturală este un must-have și nu poate lipsi din dulapul nostru.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii