The little Mermaid

by - 19 februarie

Să nu-mi spuneți că nu vă pasă cu ce vă îmbrăcați! Femeile vor să fie mereu frumoase, admirate, elegante. Dar nu trebuie în mod necesar să te îmbraci numai cu haine scumpe pentru a arăta bine sau pentru a crea ținute la modă. Se spune că, în momentul în care vrei să construiești o ținută impecabilă, accentul nu trebuie să fie pus atât de mult pe piesele vestimentare, ci pe accesorii. Bineînțeles, nici cromatica unui outfit nu este mai prejos față de celelalte aspecte menționate mai sus. Așadar, încercați întotdeauna să achiziționați acele piese care să vă avantajeze! Cu cât avem în vedere astfel de detalii, cu atât vom străluci mai mult într-o anumită ținută.

Întodeauna am spus că secretul unei ținute reușite stă în proporții. Nu trebuie neapărat să iei în seamă trendurile: încearcă să-ți concentrezi atenția asupra unui stil vestimentar propriu în care să te simți confortabil. Keep it simple! Purtați haine cu personalitate!
Accsorizează ținutele! În ceea ce privește accesoriile trebuie să știi că aici este obligatoriu să investești ceva mai mulți bani. Accesoriile fac ținuta, așa că nu ezita în a face din outfitul tău ceva spectaculos printr-o singură geantă, spre exemplu. Indiferent că este vorba despre pantofi sau poșete, astfel de accesorii pot fi și extravagante și pot avea decorațiuni interesante. Pentru că a-ți întregi ținuta înseamnă a pune punctul pe "i"-ul ținutei! Geanta ar putea fi acel accesoriu care spune povestea ta! Geanta potrivită îți poate oferi originalitatea pe care o căutai.

Tocmai de aceea am pentru voi un GIVEAWAY. Vreau să vă fac cadou această frumoasă geantă pe care o port astăzi. Mai multe detalii despre concurs găsiți pe pagina mea de Instagram AICI.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii