Living in purple

by - 23 ianuarie

M-am convins de-a lungul timpului că investiția în lucrurile simple este cea mai inspirată alegere. Toată lumea poate să pună la punct o ținută. Dar cum faci să strălucești prin prisma simplității și a neutralității? Oricine știe să combine o rochie cu o pereche de pantofi și un șirag de perle. Dar ce diferențiază o ținută oarecare de una speciala este modul în care sunt combinate piesele pentru a compune un întreg stylish. Și, desigur, modul în care le porți. Bineînțeles că există o limită când vine vorba de insistențele mele în ceea ce privește esența și eficiența.

Personal nu cred în trend-uri! Nu am crezut niciodată. În ziua de azi să fii blogger e ceva atât de simplu încât parcă și-a pierdut din importanță, din farmec. Eu caut mereu să văd oameni frumoși, oameni care transmit energie pozitivă, acel "je ne sais quoi" sau cum vreți voi să îl numiți. Ideea e că falsitatea, o oarecare aroganță și ipocrizia s-au strecurat în acest segment de activitate. Scopul unui fashion blogger ar trebui să fie acela de a insulfa încredere urmăritorilor săi, să îi incurajeze să fie ei înșiși, să le ofere un punct de plecare pentru a descoperi propriul lor stil. Trebuie să fii original și liber să te exprimi așa cum simți. E sănătos să fii diferit și să exprimi individualitatea și unicitatea ființei tale. Tocmai de aceea am crezut mereu doar în personalitatea și abilitatea celor pasionați de modă  de a combina articolele vestimentare și accesoriile care îi definesc. Trend-urile vin și trec, stilul fiecăruia, însă, este cu totul altceva; te naști cu el!
Adevărul este că nici eu nu mi-am format încă un stil; experimentez mereu și îmi place să abordez ținute extrem de diverse, care mă reprezintă. Mă feresc să copiez! Ai încercat vreodată să copiezi o ținută care ți-a plăcut în mod deosebit și să realizezi că pe tine nu arată chiar la fel? Niciodată nu port ceva doar pentru că se poartă, trebuie să îmi placă și să mi se potrivească. În loc să copiezi ținute după ținute, este mai eficient dacă îți compui propriile outfit-uri care să arate bine pe tine. Copiind, nu câștigi nimic!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii