Warm & cosy

by - 04 decembrie

Oare și vouă vi se întâmplă să dați peste un articol vestimentar care să vă placă atât de mult încât să nu mai vreți să încercați și altceva? Paltonul este prima piesă de impact vizual, cel care iese în evidență prima dată, întrucât trebuie să îl dai jos pentru a arătă ce ținută porți. De aceea, importanța sa nu trebuie negată! Când am probat prima dată acest palton de la NISSA mi-au trecut atât de multe oufituri prin minte! Călduros, stilat și elegant, completează perfect orice ținută!

Nimic nu este mai imprevizibil decât vremea de afară, nici măcar trendurile în fashion. Nu este deloc greșit să mizezi pe un model clasic pe care îl poți purta multe sezoane la rând. O dată cu iarna, adu în garderoba ta un model de palton, care nu doar să te protejeze de frig, ci să-ți îmbunătățească ținutele: o piesă versatilă, pe care să o poți purta indiferent de temperaturile de afară. E drept că pentru pentru o plimbare în parc sau o sesiune rapidă de cumpărături se mai întâmplă să apelăm la jachetele călduroase de fâș, dar atunci când vrem să fim elegante, paltoanele sunt cele care au grijă de confortul nostru termic. Pentru a te asigura că nu vei trece neobservată pe străzile îmbrăcăte în gri, îți sugerez să scoți la înaintare artileria grea: paltoanele colorate sau cu imprimeu.

O investiție pe termen lung, care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, stilat și practic în același timp, paltonul acesta e genul de palton pe care îl poți purta în atât de multe outifituri încât veșnic va părea că ai unul nou. Mie îmi amintește de faimoasele jachete Chanel. O posibilă piesă statement din garderoba ta, acest palton va da un suflu sofisticat ținutei tale. Croiul cambrat avantajează orice tip de corp, poate fi purtat peste orice ținută office, cu o pereche de cizme elegante, dar se poate și asorta cu încredere ținutelor glamuroase de seară. Personal, prefer să port un palton statement cât se poate de simplu, asta pentru că stilul meu vestimentar nu este unul prea complicat. Îmi place să fac asocieri de piese vestimentare puternice cu piese simple, limitându-mi gama cromatică la o nuanță sau maxim doua-trei derivate ale acesteia.

În concluzie, paltonul este un produs vestimentar care nu poate lipsi din garderoba noastră. Îl putem înlocui cu parka, geaca sau haina de blană din motive termice sau practice, dar în ceea ce privește eleganța, își are statutul său important!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii