Pumpkin spice

by - 06 decembrie

Nu știu voi cum sunteți, dar eu când văd soarele că strălucește pe cer, am impresia că afară e cald, indiferent că suntem în iulie sau decembrie. Puloverul supradimensionat este o opțiune vestimentară foarte bună în acele zile răcoroase iarnă. Fără a avea o explicație practică, hainele supradimensionate sunt terenuri de joacă pentru mințile creative. Ele pot înlocui cu succes orice piesă vestimentară basic, iar avantajul acestora este că pot fi purtate în foarte multe moduri.

Versatilitatea de care se bucură puloverul oversized, în ciuda dimensiunii sale care intimidează inițial, îl face o alegere practică pentru femeia modernă care nu este dispusă să renunțe la confort pentru a fi în pas cu moda, atâta vreme cât o piesă vestimentară i le poate oferi pe amândouă. Chiar dacă de multe ori mi se întâmplă să uit de luna în care suntem și îmi aleg ținutele în funcție de ceea ce îmi inspiră imaginea atunci când privesc pe fereastră, nu-mi pot închipui anotimpul rece fără pulovere. Ținând cont că suntem în Decembrie, un pulover oversized va fi mereu o alegere inspirată. Pune accentul pe materiale de calitate și te vei simți bine în orice moment al zilei. Pentru un plus de creativitate, nu ezita să alegi culori îndrăznețe, care te ajuta să ieși din tiparele clasice și să faci un statement când vine vorba de modă și stil, iar în același timp sunt piese cu care poți jongla pentru a aduce un plus de contemporanitate gardeorbei tale.

Într-adevăr, din cauza croiului, este destul de dificil să creezi ținute cu acest model de pulover. Multe dintre noi evită să-l combine cu fustă, pentru că se gândesc că ținuta va fi una ciudată. Dar, mixul dintre puloverul oversized și fusta midi este o tendință în sine sezonul acesta. Ceea ce face acest articol vestimentar messy-chic este că formează un echilibru. În cazul în care puloverul pe care l-ai ales este mult prea larg sau nu te avantajează, poți să apelezi la un truc foarte simplu pentru a estompa efectul pe care îl oferă acesta ținutei: accentuează-ți talia cu o curea, însă nu este recomandat ca aceasta să fie foarte strânsă.

Ce se potrivește unei persoane nu se potrivește alteia. Dacă ești înaltă, atunci te poți încălța cu pantofi sport, ghete sau cizme, cu sau fără toc. În schimb, dacă ești minionă, este recomandat să optezi pentru o încălțăminte cu toc. Cel mai bine pentru a alcătui o ținută echilibrată este să experimentezi până ochiul și mintea îți dă acordul. Ia-ți ca inspirație revistele de modă, site-urile de street fashion, blogurile sau, pur și simplu, fă-ți curaj și probează.

You May Also Like

0 comentarii