IN THE ARMY

by - 14 decembrie

Moda este un proces care necesită timp pentru a digera pe îndelete tonele de informații. Uniforma militară a făcut mereu să se întoarcă capetele. Pentru că ei sunt eroii, luptătorii. Catarame, închideri fabuloase, sofisticate, la două rânduri de nasturi, neapărat metalici, totul cu un ușor iz oriental, au făcut din trendul military un adevărat buchet electic de stiluri. Adevărul este că, army este specific femeilor puternice, elegante și rafinate, care caută să își transmită feminitatea printr-un stil îndrăzneț cu accente nonconformiste.

Hainele de inspirație militară nu sunt o noutate și mi-ar fi greu să vă indic un singur motiv pentru care acest trend este atât de iubit. Este mai degrabă vorba de un cumul de factori: comoditate, versatilitate, aerul casual-chic, faptul că îl poți purta la orice vârstă, într-o mulțime de ținute, plus un anumit "je ne sais quoi".  Ai mai multe variante de a purta acest trend- de la ținute foarte feminine, pentru că da, chiar se poate să pui împreună o ținută feminină cu accente militare, și până la varianta de rock chic care se bazează pe atitudine mai mult decât pe haine.
Amprenta pe care o aduce iarna acestui an este curajul de exprimare al feminității. Este vorba despre o feminitate îmbrăcată în forme nonconformiste. M-am întrebat mereu, de ce multe femei eșuează atunci când vine vorba despre paltoane. Această piesă vestimentară vorbeste despre tine și despre alegerile tale mai mult decât îti imaginezi. Așa că nu ar  fi rău să faci alegerea corectă! Oh, evident, dacă îți pasă. Cumpăra-ți un palton cu accente military! Va fi o investiție care chiar îsi va merita banii. Cu cât e mai simplu, cu atât îti va fi mai ușor să-l integrezi în ținutele tale obișnuite. Introdu doar un element military în ținuta ta, maxim două! Doar nu vrei să arăți de parcă ai fi gata să pleci pe front, nu? Păstreză-ti feminitatea și experimentează!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii