Nature calls

by - 13 noiembrie

Pentru unii primul prieten a fost o jucărie, pentru alții o carte sau poate chiar mai multe. Unii au avut prieteni imaginari, însă primul meu prieten a fost natura. Aș putea să stau ore întregi privind norii sau felul în care vântul miscă frunzele. Să văd razele de soare cum se oglindesc în apele liniștite ale unui lac sau dansul grațios al florilor. Am copilărit la țară, iar natura era alături de mine oriunde și oricând. Natura era pretutindeni. Cum timp aveam berechet, îmi plăcea să cutreier văile și dealurile și pădurile în căutare de necunoscut.

Acum că am "crescut" nu am lăsat în urmă această prietenă dragă sufletului meu, natura. Voi aveți un loc în care simțiți că totul e firesc? În care oriunde te uiți totul e cât se poate de normal și de organizat, chiar în propria dezorganizare? Când privesc în jurul meu, realizez că trăim în era tehnologiei și percepem lumea și tot ce se află în ea, ca fiind externe nouă. Pentru mine natura e locul în care toate lucrurile frumoase se întâlnesc și mă face să simt că ceea ce transmite e cu adevărat pur. De aceea, aproapte că nu există zi a vieții  mele în care să nu petrecem timpul împreună. Oricât ar fi acesta!

Îmi place să privesc măreția naturii cu ființele ei sălbatice și libere, așa cum eram și noi cândva. Poate că am ajuns să ne bucurăm prea puțin de "iubirea" pe care natura o oferă prin felul ei de a fi. Poate ar trebui să ne petrecem mai mult timp în natură și să învățăm de la ea. Iubirea locului, existența în peisajul natural, sentimentul de a fi acasă este puternic diferit fața de stilul "forței de muncă" ce stă în chirie și gonește la fabrică unde lucrează pe banda rulantă. Da, iubesc natura sălbatică cu toată naturalețea ei, o admir și o venerez.
(folositi codul valentinat_20 pentru 20% discount la orice comandă)
(folositi codul valentinat_20 pentru 20% discount la orice comandă)

You May Also Like

0 comentarii