Body conscious

by - 26 noiembrie

Fusta este prin definiție emblema eleganței, fiind piesa clasică, simbol al feminității tuturor timpurilor. Deși poate că nu pare un lucru atât de special, multe femei uită să mai dea atenție raftului de fuste în anotimpul rece. Da, știu că iarna primul instinct este să te înfofolești bine astfel încât îmbrăcămintea groasă să-ți țină de cald și să te facă să te simți confortabil. Nu-ți neglija însă toată garderobă și încearcă să calibrezi hainele pentru atmosfera rece. Și știi care este piesa de rezistență din garderoba de toamnă a oricărei femei? Ei bine: fustă tricotată!

Ținutele minimaliste vor arăta întdeauna foarte stilat. Alege o fustă midi tricotată într-o nuanță deschisă. Este feminină, versatilă si va condimenta look-ul tău de toamnă-iarnă, dându-i un aer stilat. Și-a început cariera fiind o simplă fustă de zi, bună de purtat la birou. Dar azi fusta conică este mai mult decât o piesă office, strictly business. Extrem de apreciată de femeile de toate vârstele, fusta conică este o piesă vestimentară care nu ar trebui să-ți lipsească. În ultimele sezoane ne-a fost propusă colorată, imprimată floral, abstract sau digital, din paiete sau brocart, din neopren sau dantelă. Confortabile, feminine și extrem de utile în sezonul rece, fustele conice tricotate se dovedesc a fi o alegere foarte bună.

Încă nu sunteți convinse că croiala fustei conice este universală? Purtată cu pulovere groase sau cu cămăși și asortată oricărui tip de încălțăminte, aceasta poate păstra o notă chic și în zilele reci. Iar variantele din care putem alege se pliază cu ușurintă pe orice stil și orice preferințe. Pentru a obține un echilibru vizual și a crea iluzia unor proporții corecte, trebuie să țineți cont de două criterii: culoarea și/sau tipul de material al fustei și de piesa vestimentară cu care o asortați. Pentru a fi demnă de acest nume și să aiba calitățile necesare "creionării" siluetei, fusta ar trebui croită dintr-un material plin, dar ușor elastic. Este ideal de purtat în orice moment și te va face să arăți spectaculos. Mulându-se într-un mod aparte pe corp, acest tip de fustă te ajută să fii frumoasă și elegantă!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii