Sweet harmony

by - 19 iulie

Hainele pentru care optăm sunt, de cele mai multe ori, purtătorul nostru de cuvânt, o modalitate prin care vorbim despre noi fără a trebui să rostim un cuvânt. Am militat și voi milita în continuare pentru ideea de a renunța la haine și culori plictisitoare și cenușii, dar și pentru aceea de a experimenta cât mai mult, în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Ar fi păcat să nu o facem, când avem sute de obiecte vestimentare la doar un click distanță și mii de oferte, una mai atractivă decât alta! Coletele ne vin acasă și noi nu trebuie decât să ne îmbrăcăm cu gust! Astfel că felul în care ne alegem hainele trebuie să țină cont și de mesajul pe care vrem să îl transmitem, iar imprimeurile au întâietate în a ne prezenta personalitatea.

Sezonul actual este cea mai bună ocazie de a purta haine cu imprimeu floral. Parcă niciodată nu a fost mai bine definit în linia tendințelor de fashion acest concept. Proaspăt, cu desen la scară mare sau minimalist, asemănător cu realitatea sau abstract, imprimeul floral și-a afirmat cu tărie poziția în 2018: sunt aici, sunt plin de fantezie și nu am de gând să plec prea repede! Imprimeurile florale se poartă, de obicei, cu accesorii minimaliste, discrete și în culori neutre. Perfect potrivite cu vremea de afară și în ton cu abundența de flori naturale din această perioadă, hainele de acest fel celebrează vara și îți oferă un look feminin, în orice moment al zilei.

Le-am văzut, mi-au plăcut și le declar must-have! Sandalele acesti veri ne urcă la propriu pe un piedestal, astfel încât noi să reușim să creăm acel look pe care ni-l dorim întotdeauna în trend. Pregătește-te să întri într-o lume plină de originalitate și de versatilitate, cu modele de sandale deosebite, pline de atitudine și gata să fie asortate oricărei ținute! Dincolo de acest aspect, trebuie să recunosc că eu vara port doar sandale. Nu suport pantofii, tenișii sau mai știu ce alt fel de încălțăminte închisa la treizeci de grade. Așadar, sandalele sunt la putere! Îmi ajunge că în restul anului stau cu picioarele închise, așa că vara trebuie să fie libere! Iar culorile vii, pline de veselie și farmec sunt ideale în această vară. Astfel, fără să-ți fie teamă, investește într-o pereche de sandale colorate. Orice culoare este excelentă: verde, roz, galben, roșu, violet!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii