Wishlist: summer dresses

by - 07 mai

Daca am traduce tendintele pentru primavara-vara 2018 pe scurt, am spune: «Sa fie vibrante!» Si nu am exagera deloc. Cel putin cand vine vorba de rochii pentru primavara-vara 2018 se vor purta pasteluri ce amintesc de serbet si inghetata, culori tari ce te trimit cu gandul la curcubeu, paiete si aplicatii stralucitoare ce imprastie lumina si buna-dispozitie, volane explozive, transparente atragatoare si… Si multe altele, pe care vi le arat mai jos, inainte ca entuziasmul meu sa strice secretele.

Sezonul primavara-vara 2018 este unul eclectic. Se intalnesc multe influente, insa cuvantul de ordine, fie ca vorbim despre opulenta, fie ca discutam despre detalii grunge, texturi paietate sau volumetrii elegante, fie ca ne referim la gama cromatica dominata de pasteluri, fie ca ne gandim la detaliile retro, este feminitate!

Pe Zaful gasiti o gama larga de modele, imprimeuri si lungimi, toate de foarte buna calitate. Livrarea se face prin Posta Romana in aproximativ 3 saptamani(uneori chiar si mai repede) sau aveti posibilitatea sa alegeti expedierea express, iar comanda ajunge la voi intr-o saptamana. Daca tot nu v-am convins, am pentru voi si un cod de reducere de 10%: ZFNancy.
Spor la shopping!


You May Also Like

0 comentarii