Summer in the city

by - 24 mai

Nu mai există nicio îndoială: timpul zboară cu repeziciune. Parcă mai ieri ne pregăteam de începutul anului, acum ne apropiem deja de luna iunie și am început să ne gândim la garderoba pentru vacanțe. Uneori articolele de îmbrăcăminte care ne ajută cu adevărat sunt cele la care niciodată nu ne-am fi gândit. În cazul în care aveți în plan un city break vă propun o variantă extrem de confortabilă și totodată chic: pantalonii paper bag. Nu, nu sunt pantaloni din hârtie, dar sunt inspirați de un sac de hârtie închis: adică ridicați și strâmți în talie formând pliuri ce se deschid ușor peste șolduri. Unele femei îi venerează, altele îi tratează cu precauție. Cum eu fac parte din tabăra celor convertite la talie înaltă, vă informez cu  bucurie că îi puteți asorta, combina și purta în surprinzător de multe variante, mai multe decât credeați.

E vară, e soare și foarte cald. Pentru a obține o ținută casual, o cămașă sau un tricou simplu se va combina perfect cu pantalonii paper bag. Poți opta pentru acest look chiar și atunci când mergi la birou, mai ales dacă alături acestuia o pereche de pantofi cu toc, pentru un aspect elegant. Volumul suplimentar pe care pantalonii paper bag îl adaugă siluetei tale poate fi diminuat cu ajutorul tocurilor, care vor crea impresia de picioare mai lungi. Dacă ești minionă, atunci este recomandat să alegi pantalonii tăiați care să îți lase gleznele la vedere și care să dea iluzia de picioare mai lungi. Dacă te-ai hotărât să porți pantaloni cu imprimeu, ai grijă ca restul pieselor din garderoba ta să se potrivească cromatic.

Recunosc, uneori îmi este frică de ele. De printuri. Însă, îți depășești limitele chiar în locurile în care te simți cel mai nesigur. Regula este simplă: imprimeurile purtate trebuie să aibă doi "numitori comuni": una dintre nuanțe să se regăseasca în ambele piese vestimentare și dimensiunea similară a grafismelor. Așa că am ales să asortez astăzi două imprimeuri foarte întâlnite în acest sezon: dungi și gingham. Ador tricoul acesta! Știți deja că pentru mine detaliile fac diferență, iar mânecile îi conferă, cu siguranță, un farmec aparte. Îl găsiți si voi pe vip.com.
[folositi codul TRASCA1067 pentru extra discount]
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii