One shoulder off

by - 15 mai

În fiecare dimineață aceeași dilemă: cu ce mă îmbrac astăzi? Nu știu pare să fie răspunsul care deranjează poate mai mult decât întrebarea. Holbându-te în abisul unui șifonier, mixând piese la nesfârșit, aruncându-le pe cele care nu par potrivite (și nimic nu pare potrivit, în afară de bluza aia și pantalonii aceia, care bineînțeles că sunt în coșul de rufe ce trebuie spălate), în timp ce ceasul ticăie nestingherit și tu devii din ce în ce mai stresată. Și uite așa ajungi să ieși din casă cu două ore mai tărziu, în cel mai fericit caz, purtând aceeași rochie de acum două zile, în timp ce pe undeva pe ultimul raft stau ascunse haine cu etichetele netăiate.

Hainele îți completează și îți pun în valoare personalitatea. Să te dedici unui singur stil, pe care să-l faci al tău, s-ar putea să fie cea mai bună alegere, atât din punct de vedere personal, cât mai ales profesional. Este extrem de importantă maniera în care îți aranjezi piesele vestimentare din dressing. Învață să le simți, să le respecți și să le tratezi ca atare! Nu te gândi câ îți faci curat în dulap, nu doar despre asta e vorba, ideea este sa faci o evaluare a hainelor tale, să le probezi pe rând, să păstrezi ce ți se potrivește, să completezi piesele lipsă și să le reinventezi în ținute în care te simți "tu". Odată ce ai așezat rochiile lângă rochii, sacourile lângă sacouri, fustele lângă fuste și câmășile lângă cămăși, îți va fi mult mai ușor să faci combinațiile potrivite, iar în felul acesta să nu mai pierzi timp.

Bluza pe un umăr este sexy, fără să expună prea multă piele și se potrivește oricărei siluete. În plus îți va da un aer romantic ori de câte ori o vei purta. Dacă ai încă rezerve în ceea ce privește acest model, încearcă o culoare uni, care să nu iasă prea mult în evidență. Atenție când alegi sutienul! Acesta nu trebuie prevăzut cu bretele, nici măcar transparente. Optează pentru un sutien tip bandeau. Recomandat este să porți genul acesta de bluză atunci când afară este foarte cald. Un astfel de model nu trebuie acoperit cu nimic. Nu-i ascunde frumusețea sub alte haine! Și pentru că tot a venit vara, poți alege o combinație veselă între o fustă midi plisată și o bluză pastel. Însă, aceasta e doar o idee!

Bluza pe care am ales să o port astăzi am achiziționat-o de pe Na-kd. Dacă vă place sau sunteți în căutare de obiecte vestimentare de calitate am pentru voi un cod de reducere: EAGER20. Folosiți-l înainte de finalizarea comenzii și veți beneficia de 20% reducere din valoarea totală a produselor. Unul dintre motivele pentru care recomand acest site este faptul că livrează foarte rapid, iar uneori comanda ajunge doar în 3 zile.
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii