Yellow skirt

by - 05 aprilie

Primăvara aceasta îti oferă libertate aproape deplină când vine vorba de paleta cromatică. Nu există o singură culoare a sezonului pentru că aproape orice este permis. Galbenul este cunoscut drept culoarea geloziei, însă dacă ne raportăm la vestimentație putem spune că galbenul este culoarea curajului. Da, trebuie să dai dovadă de puțin curaj să porți o culoare care atrage atât de multe priviri. Poți alege dintr-o gamă infinită de nuanțe, dar cele mai populare sunt galbenul auriu, ce amintește de culoarea mierii, galben muștar sau galben citron, cu o ușoară tentă verzuie. Dozajul este crucial, iar asta înseamnă că ori te îmbraci în galben din cap până în picioare, ori îl integrezi în ținuta ta cu ajutorului unei singure piese.

Recunosc că, până de curând, galbenul nu era culoarea "mea". Din cele câteva experiențe coloristice care implicau muștarul dedusesem că nu mi se potrivește. Nici acum nu e- am în garderobă doar vreo patru cinci piese, în diverse nuanțe și imprimeuri. Însă mai creștem și mai învățăm că ne este permisă orice culoare, atâta timp cât nu o apropiem de față. Plus că, în timp am descoperit că sunt o neutră, adică pot purta cu precauție cam orice naunță. Poate că totuși îmi place culoarea fără să îmi dau seama. Este adevărat că nu e cea mai ușor de purtat culoare și că e bine să știi ce tip de naunțe ți potrivesc și să le poți ca atare: galbenul narcisă, muștar și uneori cel fluorescent pentru brunete, șatene și roșcate, galbenul pai, banană și lămâie pentru șatene deschise și blonde. În plus, vă recomand să purtați galben în zilele în care sunteți în formă maximă.

Este cert, tendințele în materie de stil nu mor niciodată, ci se reîntorc, camuflându-se sub modul de a fi al perioadei respective. Denimul este un material extrem de versatil și foarte ușor de asortat. Deși, cămașa din denim nu evocă atât de multă feminitate precum o fac fustele, află că poți combina cele două piese vestimentare în așa fel încât să obții o ținută perfectă pentru un look de primăvară chic.  Deși vorbim despre două piese vestimentare diferite, acestea se completează foarte bine reciproc. Simplitatea și aerul clasic al denimului oferă un constrast uimitor între latura ta feminină și cea elegantă. Dacă nu ai, deja, co cămașă din denim, este momentul să investești în una. Este confortabilă și te va ajuta să ieși din multe dileme vestimentare, deoarece poate fi purtată cu aproximativ orice.

Cu atătea postări in social media cu și despre brandul NA-KD, era și timpul să vă vorbesc și eu puțin despre el. Pe blogul meu veți găsi foarte des informații despre discounturile actuale ale diverselor magazine, iar NA-KD nu face excepție. Colaborările lor cu diverși bloggeri aduc fiecare câte un voucher de reducere.
Dacă veți folosi codul meu valentina20ro, peste reducerile actuale de pe site, veți mai economisi încă 20% din prețul comenzii.

Dar ce îmi place mie la NA-KD și de ce îl recomand?

  1.  Informații foarte detaliate despre produsele lor
  2.  Oferă transport gratuit prin DHL, iar comanda ajunge la voi în mai puțin de 5 zile, chiar și 1-2 zile dacă optezi pentru DHL EXPRESS în schimbul sumei de 7,71 euro.
  3. Retur gratuit
  4. Produsele sunt de calitate și arată exact ca în poze
  5.  Site-ul conține piese din colecția proprie, Na-KD Fashion, însă și alte branduri cunoscute
  6.  Au întreaga gama de haine, accesorii și încălțăminte
Spor la shopping! 
Nu uitați de codul meu de reducere: valentina20ro
Vă doresc un Paște minunat alături de cei dragi!
Kisses,Valentina

You May Also Like

0 comentarii