The little white dress

by - 26 aprilie

Iubesc viața în fiecare zi mai mult decât ieri. Iubesc apusul soarelui și ziua de mâine. Iubesc ciocolata și cafeaua fierbinte. Iubesc complexitatea și, în același timp, simplitatea. Iubesc tăcerea și cuvintele. Iubesc contradicțiile, filmele, muzica pamântul și cerul. Iubesc să vă știu aproape și să împărtășim împreuna experiențe. Iubesc să încalț tocuri în timp ce admir noua mea pereche de espadrile. Iubesc să râd zgomotos. Iubesc albul de ceva vreme și aproape ca nu e zi în care să nu port măcar un obiect vestimentar din această nuanță.

Albul, negrul și griurile derivate sunt considerate neutre, de aceea ele pot fi combinate cu orice culoare fără a pune în pericol calitatea raportului cromatic. Știu de pe acum ce o să spuneți, că albul nu e pentru toată lumea, că negru subțiază și alungește silueta și se potrivește oricui, în timp ce albul e mai pretențios și mai greu de purtat. Posibil să aveți dreptate, dar este și foarte elegant, iar atunci când vremea ne permite, merită să ne bucuram de astfel de ținute. Mai mult, în pictură albul este folosit tocmai pentru a pune în valoare culorile pure.

Rochia albă este asociată de cele mai multe ori cu ținuta clasică a unei mirese, dar lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Tabu-ul albului integral în ținuta invitaților la nuntă rămâne. Dar, azi nu e nuntă, nici mâine, nici în celelalte multe zile din an în care putem să ne purtăm rochiile albe. La fel ca în cazul celei negre, oricine o poate purta, dacă are grija să își găsească o formă compatibilă conformației și siluetei sale, să o potrivească circumstanțelor și să o pună în combinații care să o avantajeze. Coafura pe care alegi să o porți este și ea importantă. Dacă alegi una elaborată, este posibil să semeni puțin cu o mireasă, însă dacă alegi o coafură simpla, casual, cu siguranță vei putea  purta rochia cu orice ocazie, fără probleme. Plus că, îmbrăcată în alb vei avea instant un aer chic, proaspăt. Este, cu siguranță, o piesă cu o putere de seducție aparte, care se va dovedi o investiție nemuritoare în timp!

Cu toate acestea, nu o să vă mint! Albul este dificil de îngrijit. Orice pată, orice imperfecțiune este perfect vizibilă, plus că se scoate atât de greu. Însă merită efortul, efortul de a spăla de mână, de a folosi produse de curățare special create pentru hainele albe, de a da ceva bani la curățătorie pentru luminozitatea, puritatea, perfecțiunea și zâmbetul hainelor albe, pentru că nicio altă culoare nu simbolizează frumosul mai bine!

Dacă sunteți în căutarea rochiei albe perfecte, vă invit la shopping pe vip.com unde puteți găsi, pe lângă cea pe care o port eu astăzi, multe alte modele frumoase. Folosiți codul TRASCA 1045 pentru extra-discount.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii