Glacier gray

by - 19 aprilie

Cele mai interesante ținute "efortlessly chic" sunt cele care reușesc să transmită un look relaxat, dar sofisticat în același timp. Iubesc fustele și le port cu orice ocazie, fie cu teniși sau sandale, fie la ținute casual sau elegante. Adevărul este că nu rezist niciodată în fața unui model frumos croit, în culori vibrante. Popularitea fustelor a crescut încă de anul trecut, dar în 2018 fustele midi au devenit un must-have. Deși istoria și-a pus amprenta asupra modei, influențând lungimea sau croielile, acoperind genunchii în funcție de rigorile perioadei, ca mai apoi la începutul anilor '60, fusta mini să stârnească valuri de discuții în rândul opiniei publice, indiferent de croială, lungime sau culoare, fusta rămâne, alături de rochie, un simbol al feminității.

Culoarea gri este plictisitoare? Să știi că nu este adevărat. Designerii au mizat întotdeuna pe gri, o culoare care se potrivește oricărui sezon, dacă știi să o dinamizezi cu alte nuanțe. Vestea bună este că griul merge perfect cu aproape orice altă culoare. Iar pentru cele care adoră culorile, însă într-o doză bine definită, un accent de culoare puternică este exact ce au nevoie pentru a potența o ținută gri. Alege o nuanță vibrantă și alătur-o ținutei gri pentru a obține mixul ideal între clasic și îndrâzneț. Dacă negrul a fost considerat mereu chic, griul este un pariu sigur pentru tendințele aceste veri, de aceea trebuie să îl lași să-ți invadeze garderoba. Pentru că este atemporal! Având în garderobă o fustă din această nuanță te va scoate mereu din încurcătură!

Pentru astăzi am ales o fustă midi (v-am spus deja cât de mult iubesc fustele midi) realizată de prietena mea, Andreea. Despre fustițele făcute de ea v-am tot vorbit și în articolele anterioare, așa că, probabil, știți deja câte modele și culori am, însă cea pe care o port acum este,cu siguranță, una dintre favoritele mele. M-am îndrăgostit de această nuanță de gri. Mi se pare extrem de feminină, diafană și potrivită pentru vremea însorită de afară. Dacă vă place și vouă, mi-a șoptit "cineva" că încă este disponibilă culoarea, așa că nu ezitați să o contactați pe Andreea aici. Grabiți-vă, însă pentru că materialele se epuizează extrem de repede.

Sezonul acesta, gențile din paie au mare cuvânt de spus. În timp ce au fost desemnate ideale pentru escapadele tropicale, în 2018 se pot purta în orice moment și orice loc. Unele femei nici nu vor să audă de așa ceva, însă altele le adoră. Și bine fac! Pentru că sunt foarte delicate, boeme, sunt pariziene și arată mult mai bine decât orice geantă fake! Adâugând o notă retro și orginală, a fost prezentă pe toate podiumurile, iar oferta magazinelor este extrem de variată. Forme, dimenisuni, combinații de materiale și, nu în ultimul rând, culori. După părerea mea, gențile de paie reflectă acel stil specific franțuzoaicelor, o anumită nonșalanță în eleganța înnăscută.

Bluza pe care am decis să o integrez în ținuta mea este de la vip.com. Are un material foarte frumos și un imprimeu jucăuș pe care îl ador. Dacă vă place sau dacă sunteți în căutare de orice altceva am pentru voi un cod de reducere de 5$ la comenzile de peste 50$: Trasca1045
Spor la shopping!

You May Also Like

0 comentarii