Blush pink

by - 12 aprilie

Înghețată de căpșuni, vată de zahăr, bomboane, prăjiturele; nu, nu vorbim despre dulciuri, ci despre nuanțele de roz întâlnite în tendințele primăverii! Uită de negru și gri: luna aceasta îndrăznește să porți culori fondante! Chiar dacă vremea de afară este uneori capricioasă, eu îți propun să îți schimbi singură starea de spirit și să te pregătești încă de pe acum pentru vară! Inspirația momentului este rozul pudrat, o naunță fragilă și delicată. Se poartă atât în paleta de farduri, cât și în păr, dar cel mai ușor este să o incluzi în garderoba ta prin piese vestimentare diafane care să îți contureze o imagine feminină și boemă.

Niciodată nu am iubit rozul așa cum îl iubesc in 2018. Adevărul este că niciodată nu m-am văzut purtând haine roz până când și-a făcut apariția rozul pudră care acum ocupă jumătate din dulapul meu. Rochiile în acestă nuanță au fost primele care mi-au atras atenția și m-au făcut să o îndrăgesc. Mi-au plăcut în mod special cele cu dantelă. E bine să te asortezi sau să porți roz din cap până în picioare. Dar trebuie să știi că îl poți asorta și cu alte culori, mai ales că acum se combină orice cu orice. Una dintre combinațiile mele favorite este cea de roz cu roșu. O ador! Se împletesc grozav și se temperează una pe alta. Deși alăturarea celor două poate părea prea mult la o primă vedere, tendințele sezonului actual ne asigură reușita unei ținute în această formulă, cu atât mai mult cu cât liniile și tăieturile abordate urmează o linie curată, simplă pentru a lăsa spectacolul în mainile cromaticii spectaculoase.

Ai nevoie de genți statement în dulapul tău, la fel cum ai nevoie de pantofi impecabili care te ajută să eviți plictiseala sau crizele de inspirație. Anul acesta ZARA îti oferă una dintre cele mai superbe și complexe selecții de genți statement la care ai putea visa, iar cea pe care am o port eu astăzi este un exemplu clar. Regulile au fost făcute să fie încălcate, iar anul acesta mai mult ca niciodată moda nu prea mai e despre reguli.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii