Bine ai venit, Primăvară!

by - 16 aprilie

"Primăvara ne arată ce poate face Dumnezeu dintr-o lume murdară și anostă"
Verde, din ce în ce mai mult verde... Este minunat atunci când deschizi fereastra și auzi cântecul pasărilor, când razele de soare îți mângâie părul și îți spun "bună dimineața!", când pisica stă la geam și vorbește cu porumbeii...când este, în sfârșit Primăvară! Am găsit-o chiar la geamul nostru, dis de dimineață. Am găsit-o când am fost în parc. Și apoi... am tot descoperit-o. La colțul străzii, la taraba cu flori. În vaza cu lalele care îmi zâmbesc din dormitor. Primăvara e și în geanta mea colorată, în copacii înfloriți și în rochia mea cu imprimeu. Gata, e clar, primăvara e cu noi. E la fiecare pas. Trebuie doar s-o vedem și s-o descoperim. Bine ai venit, sentiment de renaștere, de bucurie, de speranță! Îmi lipseai.

Ți-a luat atât de mult să revii. Să nu pleci fără să intri în sufletele tuturor. Leneș, anemic, nostalgic, mă eliberez de îmbrățișarea iernii și încep să fac primii pași spre un nou început. Pomii mă ademenesc cu florile lor aproape dezgolite de inhibiții și mă lasă să îmi înfrupt simțurile din bogăția lor și mă fac să simt că trăiesc. Mă umplu de fericire și îmi răscolesc sufletul cu mirosurile lor! Primăvară, tu să nu pleci fără să semeni speranță, viață și determinare. Să dovedești tuturor că în fiecare an poți aduce viață naturii. Să chemi berzele pe vârfuri de telegraf. Să nu mă mai trezească ceasul, ci cântecul păsărelelor.

Primăvara asta voi deveni ghiocel. Voi alunga gândurile negative și purtările rele. Noi și nimeni altcineva, noi ne facem starea interioară frumoasă, noi ne regăsim bucuria, noi singuri avem puterea să fim fericiți! Primăvara aceasta va fi mai bună decât celelate de până acum pentru că deja am ales să fac alegeri mai bune. Să nu las lumea să mă mai enerveze, să raspund cu bine la rău, să nu las să mă mai consume răutățile din jurul meu. Primăvara asta va fi minunată pentru că aleg să o fac minunată. Să o trăiesc frumos. Să o dăruiesc tuturor și să împart bucuria cu voi toți!

Am pentru voi un cod de 10% discount la orice achiziție de pe Zaful: ZFNancy

You May Also Like

0 comentarii