A little pink never killed nobody

by - 24 aprilie

Americanii spun: " you don't get a second chance to make a good first impression". Haina nu-l face pe om, dar transmite informații despre fiecare în parte, spune lumii ce fel de persoană ești. Am vorbit de foarte multe ori despre ce înseamnă să ai stil, despre cum trebuie să investești inteligent și să îți construiești o garderobă rezistentă la trend-uri. Moștenirea lăsată de designerul francez Coco Chanel este extrem de importantă pentru întreagă lume a modei. Un adevărat vizionar, ea a inspirat femeile să se îmbrace pentru ele însele. Având în vedere acest aspect este clar de înteles faptul că în stil nu există conceptul de "demodat" sau uzură morală a hainelor așa cum există în modă. Stilul nu înseamnă trend, nu înseamnă "ce se poartă" și foarte important este că poate fi personalizat!

Stilul nu este o problemă de matematică, dar nici o poezie frumoasă, ci o combinație între cele două, care te poate speria la prima vedere. Nu este ușor să recunoști că nu îți stă bine cu un anumit tip de fustă, că un model de rochie dă impresia că ai umerii lați sau că o pereche de pantaloni îți scoate în evidență șoldurile. Dacă reușești să vezi aceste mici defecte și să faci alegerile care să le ascundă, poți spune că ai făcut primul pas câtre un stil desăvârșit. Cu cât îți cunoști mai bine corpul, punctele lui forte și micile imperfecțiuni, cu atât hainele pe care le alegi te vor avantaja mai mult. Confortul este foarte bine important în modă pentru că o femeie care se simte bine în hainele pe care le poartă arată bine.

De fiecare dată când te îmbraci, îți dezvălui identitatea. Prin stil, împărtășești o parte din povestea vietii tale, punându-ți în valoare creativitatea. Nu încerca să copiezi mereu ținutele altora. Adaptează, adaptează, adaptează! Alege doar acele piese care se potrivesc siluetei tale și în care te simți în largul tău atunci când le porți. Totul se rezumă la proporții și echilibru. Știu foarte bine că hainele nu sunt gratis. Și da, să ai mulți bani în cont chiar îți poate prinde bine (această propoziție e valabilă indiferent despre ce vorbim). Cu toate acestea, cred cu tărie ca nu ai nevoie neapărat de o avere  ca să te îmbraci bine. Trebuie doar să-ți dorești asta.

Rochia aceasta frumoasă poate fi găsită pe vip.com. Livrarea se face in mai puțin de o săptămână prin DHL, iar dacă folosiți codul meu TRASCA1045 beneficiați de 5$ discount la comenzile de peste 50$.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii