Wake me up in June

by - 22 martie

E frig afară și viscol. Nu știu când a început ziua asta. Știu că a început urât, cu fulgi mulți, albi care nu îsi mai au locul astăzi. E martie, aproape aprilie și la noi încă ninge. Tot iarnă e, deși pentru un moment, atunci când am făcut aceste poze, aș fi putut jura că se face primăvară. E ciudată vremea asta. Uneori nu-i înțeleg motivele. Deși sunt convinsă că are. Probabil e din cauza încălzirii globale, dar e incorect să te răzbuni pe lume, doar pentru că niște imbecili au tot poluat atmosfera... Nu știu la voi, dar la în orașul meu au dispărut anotimpurile de trecere. Sigur, nu brusc, nu hodoronc tronc! Numai un naiv și-ar putea imagina că niște anotimpuri pot să dispară așa peste noapte. Dar, plimbându-mă zgribulită pe străzi am observat tristețea care plutea în aer. Primăvară, noi chiar te așteptăm! Ai auzit vreodată de primăvară? Primăvara este anotimpul acela din care ai ieșit acum 9 luni sau acum nouă mii de luni! Da-da, uite că-ți amintești, privirea ta în hibernare lucește vag a înțelegere. Dar gata, calmează-te! Va veni și primăvara! În curând nu o să mai știi cum să-ți dai mai repede hainele jos de pe tine, unde să-ți arunci paltonul, vei umbla în tricou, o să racești puțin, o să-ți curgă nasul o săptămână, dar ce mai contează, a venit primăvara!
 Și ninge tare, așa ca în prima zi de iarnă!

Dar să revenim la ținuta de astăzi. Pentru mine, primăvara este și anotimpul tuturor posibilităților stilistice. E momentul când (încă) ne jucăm cu suprapuneri și cu eșarfe, purtăm pe rând botine și sandale delicate, renunțăm la dresurile groase și la paltoane, încercăm alte combinații cromatice și noile trenduri. Ah da, și scoate trench-urile la purtare! Varianta gri sau bej este considerată de mult o clasică. Nu o evita, pentru că aceasta se va integra cu cea mai mare ușurință în orice mix. Am observat că fiecare femeie, inconștient sau nu, are un reper stilistic legat de această piesă indispensabilă. Nu doar pentru că e o haină cameleonică a acestui anotimp, ci mai curând pentru că e clasică, longevivă și neutră. Trench-ul clasic are o infinitate de interpretări, imaginația este limita. Cu jeans, un top gingham și încălțări comode, îți vei exprima stilul personal în cel mai cochet mod cu putință. Este de o simplitate pură, are clasă, este comod, are o eleganță care îi permite să traverseze anii fără ca deziribilitatea să-i scadă. Folosește-te de linia clasică a trench-ului pentru a-l pune în contrast cu o altă piesă sau cu accesorii mult mai moderne.

Potrivit atât pentru zi cât și pentru seară, trench-ul complimentează orice tip de siluetă și orice tipologie cromatică. Outfit-ul de astăzi este unul basic, dar trench-ul aduce ansamblului un plus de eleganță, de "sunt o lady chiar și în teniși". Sfat: niciodată, dar niciodată nu închide cordonul cuminte, trecându-l prin cataramă. Nu trebuie neapărat să fie într-o culoare deschisă, mai ales dacă îl porți des, pentru că îti va da bătăi de cap procesul de curățare. Altfel, poartă-l cu lejeritate, este o piesă casual, nu o armură. Restul e tăcere!

PS: Am pentru voi un voucher de reducere pe site-ul vip.com, site despre care v-am tot povestit. Dacă folosiți codul meu Trasca985 beneficiați de  5$ discount la comenzile mai mari de 50$. 

You May Also Like

0 comentarii