Meet the Polka Dots

by - 20 martie

Blonde vs brunete, mare vs munte și dungi vs buline. Pe cât suntem de diferiți pe atât de diferite sunt alegerile noastre. Un lucru este însă cert: bulinele sunt lait-motivul sezonului de primăvară/vară, iar eu nu pot decât să mă bucur. Ne place să credem că facem mereu cele mai bune alegeri, că dungile orizontale de pe un tricou ne avantajează chiar dacă avem un abdomen mai plinuț, ne place să credem că nuanța de roz din păr se asortează cu starea de rebeliune de la interior, că un contur cu creionul negru ne face să iasă în evidență ochii, ne place să credem că putem merge mai mult de 500m cu platformele de club, că bulinele sunt la modă oricând și oriunde și mai mult ne place să credem că hainele în care ne simțim cel mai confortabil sunt și cele mai potrivite în orice situație. Și, cel mai probabil, așa și este. După un sezon rece lung, care pare că nu se mai termină, parcă simțim din nou nevoia să ne împrospătăm look-ul.

Vesele și jucăușe, bulinele au calitatea de a te binedispune instantaneu, de îndată ce le adaugi ținutei tale. Ca să mă dau mare că știu tot despre buline am băgat repede search pe Wikipedia și am găsit tot felul de chestii: polka este un dans ce a traversat Europa la mijlocul secolui 19 și a rămas "imprimat"  în memoria colectivă grație energiei pe care o degajă, mai întâi sub forma așa numitelor jachete polka, pălăriilor polka și într-un final, a renumitelor buline polka. Dar cum nu cred că vă interesează foarte tare toate acestea, am să vă spun de ce îmi plac mie bulinele. Bulinele au personalitate! Oricât de ciudat îți sună asta, trebuie să știi că acest imprimeu nu se împacă prea bine cu altele. Cea mai bună alegere este să porți o rochie sau o cămașă cu buline, iar restul ținutei tale să fie compusă din articole uni, în culori complementare cu cele ale imprimeului.

În ceea ce privește rochia, nu pot să zic decât că îmi place la nebunie. Dacă ținem cont și de formatul corpului fiecăreia dintre noi, atunci vă spun că nu trebuie să vă faceți griji. Are lungimea perfectă încât o pot purta fără probleme atât cu sneakerși cât și cu sandale cu toc, iar croiala clasică mă determină să cred cu tărie că o voi păstra în garderoba mea mulți ani de acum înainte. Este o rochie feminină și dramatică, însă are o doză de romantism grație volanelor și bulinelor. Totodată dacă vrei să alegi bulinele ca imprimeu principal și apoi încă un imprimeu trebuie să iei în considerare faptul că este necesar ca bulinele să fie într-o singură culoare.

You May Also Like

1 comentarii

  1. E superba rochia si tinuta! Imi place mult cum v-au iesit si pozele!
    Kisses :* :*

    RăspundețiȘtergere