Life on the beach

by - 09 martie

Primăvara de abia a început, dar sunt convinsă că vă zboară gândul la vacanța mult dorită. Există un costum de baie perfect pentru fiecare dintre noi, indiferent de tipul siluetei. Anumite defecte pot fi mascate cu ajutorul croielilor mai speciale sau cu ajutorul imprimeurilor de pe materialul costumului de baie. Și chiar dacă este la fel de greu de găsit ca Sfântul Graal, îți va fi mai ușor să-l achiziționezi dacă știi ce să cauți. Ai nevoie doar de două lucruri: să știi în ce tip de conformitate te încadrezi și să fii îngăduitoare cu tine însăți. În plus, un corp perfect găsim doar în reviste, iar un costum de baie potrivit este acela care ne face să ne simțim minunat în propiul trup.

Așadar, cum alegem costumul de baie potrivit? Secretul este simplu: trebuie să distragă atenția de la zona critică și să o contra-balanseze, punând în evidență un punct  forte. Pentru asta, însă, trebuie să știi care e forma corpului tău sau, cel puțin, ce părți ai dori să evidențiezi. Când vine vorba de costume de baie, trebuie să alegem acele piese care minimizează defectele și evidențiază calitățile. Cum foarte multe brand-uri comercializează un singur model de costume de baie, vă recomand cu drag AmiClubWear unde veți găsi sute de modele, perfecte pentru orice stil, siluetă sau ocazie, disponibile în mărimi de la S la XL. Astfel, indiferent de siluetă se poate găsi un model potrivit.

Probabil una dintre cele mai arzătoare tendințe ale acestei veri este costumul de baie întreg cu imprimeu. 2018 este cu siguranță anul feminității! Blugii cu inserții florale, sandalele cu floricele și bluzele cu print floral sunt doar câteva exemple ale rapidității cu care acest trend s-a răspândit. Cu siguranță costumele de baie cu acest motive florale vor fi pe val în acest an, fiind alegerea principală a femeilor care doresc să aibă o ținută colorată.

You May Also Like

0 comentarii