Blue affair

by - 29 martie

Fii sinceră! Una dintre problemele pe care o are orice femeie ajunsă în fața dressing-ului este: "ce combinație de culori mai pot realiza astăzi?". De câte ori nu te-ai trezit râzând pe stradă de fete care aveau atâtea culori pe ele de parca erau pregătite să fugă cu circul? Da, moda și arta nu sunt doar rezultatele unui simț estetic și al unui gust rafinat. Pentru a ajunge la cele mai bune rezultate trebuie să înțelegem mai întâi că moda este o matematică a culorilor și o știință a chimiei între acestea. Să combini nuanțe poate suna foarte simplu, dar te asigur că nu e! Nu poți purta le nesfârșit combinația clasică de alb și negru și nici nu poți să fii lipsită de curaj și să nu încerci deloc combinații de culori. Cunoscută, cu siguranță de multe dintre voi, roata culorilor prezintă culorile primare (roșu, galben, albastru), culorile secundare (violet, verde, portocaliu) și derivatele acestora, numite și culori terțiare. Pornind de la această clasificare și ținând cont de felul în care determină baza asortării culorilor, vei înțelege care sunt cele mai potrivite combinații și de ce.

Cu toate că aproapte nimeni nu se mai ghidează după legile generale în modă, se combină la ordinea zilei negrul cu albastrul și se așază divere piese roz în proximitatea roșului, armonia cromatică a ținutei este obligatorie. Iar o simplă formulă de styling care are totodată și un impact incredibil sunt ținutele monocromatice. Îmi place să mă îmbrac colorat și până nu demult, ținutele monocrome mi se păreau plictisitoare. Dar, câteodată culorile sunt greu de stăpânit și de asortat. În timp ce mixurile de imprimeuri sau ținutele "color block" pot fi prea mult pentru unele dintre voi, ținutele într-o singură culoare conferă un look simplu și curat. 
Cum construim o ținută monocromatică?
 1. Putem opta pentru aceeași nuanță atât pentru partea de sus cât și pentru cea de jos
 2. Putem folosi nuanțe asemănătoare ale aceleași culori de bază
 3. Putem folosi aceeași nuanță, dar materiale diferite
 4. Aceeași nuanță de bază, dar o parte cu imprimeu și una fără
 5. Putem opta pentru accesorii în acceași culoare
Deși nu avem o problemă să combinăm negru cu negru sau alb cu alb, nu știu din ce motiv evităm ținutele monocromatice colorate. Azi am decis să abordez puțin tema lor, pentru că zic eu merită să le dăm o șansă. Pentru a da un plus de stile unei ținute monocrome și a evita obținerea unui look banal, optează pentru piese vestimentare din material deosebite, cu croieli aparte și accesorii noncomformiste.

Nu uitați de cuponul de reducere de pe vip.com unde puteți găsi o gamă variată de produse de foarte bună calitate. Dacă folosiți codul meu Trasca985 beneficiați de 5$ discount la comenzilre mai mari de 50$.
Spor la asortat!

You May Also Like

2 comentarii

 1. Ce frumoasa e tinuta si combinatia de nuante! Mi-ar placea sa te vad din nou cu tocuri. Ai foarte multe perechi de stiletto si ar fi frumos sa ii mai vedem din cand in cand pe blog, asa cum ne-ai obisnuit! Pupici


  wwww.andreearistea.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, draga mea! Sa stii ca parca nu ma mai reprezinta pantofii stiletto, desi am o gramada si nu ma indur sa-i dau. Astept cu nerbadare sa se faca mai cald sa trec la sandale 💕🙊

   Ștergere