Wrong weather

by - 19 ianuarie

Oricât m-aș strădui cred că nu am să înțeleg niciodată vremea! Cumva, în copilărie, iarna era iarnă, vara era vară, ambele fiind frumos legate de primăvară și de toamnă. Inundații, tornade, secete, ninsori târzii, ploi torențiale cu fulgere și tunete. Oare vor deveni aceste fenomene extreme de acum vremea normală?! Din acest punct de vedere, viitorul estea mai aproape decât ne închipuim. Am ajuns să trăim într-o perioadă în care schimbările climatice ne-au adus în ipostaza în care, în timp ce în unele părți ale lumii conceptul de patru anotimpuri se transformă încet, dar sigur, în două anotimpuri, altele fac față cu greu unor extreme climatice. Un lucru este cert în toată această poveste: afectează întreaga planetă. O planetă aflată în primejdie și a cărei salvare depinde doar de noi.

Cine zicea că noi, femeile, suntem nehotărâte, nu s-a confruntat cu vremea din perioada asta. Nu știu cum vi se pare vouă, dar pe mine, uneori, mă bulversează. Azi e cald, mâine e frig. Soarele dimineții se poate transforma în ploaie doar în câteva minute. Azi ninge, mâine temperaturile cresc vertiginos. Vremea ne joacă feste în ultima perioadă. Și devine deja funny, pentru că dimineață nu mai știu câte sa pun pe mine, pentru că e frig,  iar spre prânz deja se încălzește.

Moda sezonului rece a readus în atenție călduroasele eșarfe, cele mai practice și de efect accesorii de iarnă. O eșarfă poate schimba complet aspectul unei ținute, fie una casual, formată dintr-o pereche de blugi și un pulover, fie una elegantă, formată dintr-o fustă midi si palton. Simple sau colorate, mai lungi, mai scurte, mai delicate sau mai voluminoase, se regăsesc mereu în tendințele etern-feminine putând fi purtate indiferent de sezon, alături de o varietate de stiluri și de ținute. În ceea ce privește culorile, vorbim aici despre nuanțele cele mai în vogă ale iernii: de la tonuri de portocaliu și roșu, nuanțe electrice de albastru, verde, roz sau galben, până la deja faimoasele tonuri de nude și obligatoriu animal print sau buline.

Pornind de la ideea că accesoriile îți fac viața mai frumoasă în fiecare zi de iarnă, îți sugerez să-ți faci un obicei din a le purta zilnic!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii