Valentine's Day wishlist: ZAFUL

by - 29 ianuarie

Sărbătoarea dragostei te-a prins nu tocmai pregătită pentru o petrecere cu fetele sau o întâlnire romantică cu soțul tău? Nici o problemă! Dacă știi cum să asortezi și să combini ținutele pentru a fi în ton cu Ziua Îndrăgostiților totul va fi floare la ureche! Nu trebuie decât să arunci o privire pe ZAFUL și să alegi hainele potrivite!

Acum nu îți sugerez să te acoperi din cap până în picioare în inimioare, dar câteva detalii romantice vor transforma chiar și cea mai banală ținută. Și pentru că vorbim de o sărbătoare a iubirii, nu uita detaliile sexy. Seducția este cuvântul cheie în această zi, fie că vrei să-l faci pe iubitul tău să-și amintească de ce s-a îndrăgostit de tine sau că speri să-ți găsesți alesul chiar de Valentine's Day.

Sau alege rochiile. Eu le prefer pe cele simple de combinat în foarte multe moduri. În cadrul campaniei Zaful Valentines Day 2018 aveți numeroase reduceri la rochii, fuste, dar și bluze sau accesorii. Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire pe site! Nu uitați că în perioada 29-31 ianuarie beneficiați de transport gratuit la orice comandă!
Iată câteva dintre alegerile mele!You May Also Like

0 comentarii