Time after time

by - 12 ianuarie

Unde zboară timpul? Stau și mă uit cum se risipesc filele din calendar și observ că timpul trece nemilos pe lângă noi. De ce trece așa repede? Mai știi sentimentul pe care îl aveai când erai prin școala generală și abia așteptai să "crești mare" să poți face orice? Unde sunt acele momente pe care le aveam când eram mici, acele momente de plictiseală în care timpul părea că se mișcă atât de încet? Parcă ieri era August! Anul 2018 mi se părea foarte departe prin 2013, iar acum dacă mă întrebi ce-am făcut în 2013 nici nu-mi amintesc prea bine.

Timpul trece fără voia noastră, însă felul în care alegem să se scurgă acesta depinde doar noi, deoarece fiecare este protagonist pe scena propriei vieți. Avem electrocasnice care să facă treaba în locul nostru. Avem lifturi care ne urcă mai repede etajele. Avem becuri care se aprind la o simplă bătaie din palme. Avem telefoane inteligente și mașini care parchează singure. Toate, menite să ne ușureze viața, să ne ofere secunde prețioase. Și cu toate acestea, avem tot mai puțin timp. Ce paradox fenomenal, nu credeți? Timpul nu iartă pe nimeni și nici nu se întoarce. Cu fiecare clipă ce trece, avem mai puțin timp! Nimeni nu scapă de roata implacabilă a timpului. Însă timpul nu trece, ci noi trecem prin timp, iar pentru fiecare, "zarurile au fost aruncate" ca să-l citez pe Cezar. 

Ai prezentul, da! Dar ți-l trăiești? Fiecare lucru are timpul său și ce nu trăim acum nu mai trăim deloc... Există atunci prea devreme, prea târziu și când? La asta trebuie să căutăm individual răspuns. Din fericire, sau nu, tot timpul este cel care conturează cele mai sincere răspunsuri. "N-am timp să zâmbesc astăzi, darămite să mai fiu și fericită! Ce? Nu vezi că am treabă, că mă grăbesc! Nu am timp!" Recunoașteți măcar în parte discursul? N-a fost , fiecare dintre noi, cel puțin o dată, personajul principal al unei asemenea povești? "N-am timp" este, de departe, șlagărul vremurilor noastre. Și boala oamenilor moderni care suntem. Avem timp doar cât să ne plângem că n-avem timp. Trăim în baza unui contract de închiriere pe durată nedeterminată, iar chiria e propriul nostru timp. Hai să-l folosim cu întelepciune!

Și pentru că tot am vorbit despre timp, vreau să vă povestesc puțin și despre noul meu ceas de la Welly Merck. Îmi doream de ceva vreme un ceas clasic, elegant care să aibă curea din piele. Este ceasul perfect de purtat în fiecare zi. Designul este curat, fără prea multe detalii și respectă o linie minimalistă și rafinată. Cureaua se poate schimba foarte ușor și de abia aștept să-l folosesc și în alte combinații. Modelul pe care îl am eu se numește Classic Berlin S 36 mm și îl găsești aiciEste disponil în mai multe variante. Comanda am primit-o în mai puțin de o săptămâna prin curier, direct la birou, atent și elegant ambalată.

Dacă v-a plăcut, vă puteți bucura și voi de 15% reducere la achiziționarea oricărui ceas Welly Merck dacă folosiți codul "TRASCA20", valabil până la data de 15 Martie 2018.
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii