That sweater

by - 27 decembrie

Vi s-a întâmplat vreodată să vă placă atât de mult ceva încât să cumpărați același model, dar în culori diferite? Mie da! Și nu numai o dată! Am văzut prima dată acest pulover atunci când Andreea mi l-a arătat pe cel de la Zara și chiar râdeam cu ea că sigur va apărea și pe Zaful și cum lucrurile bune li se întâmplă întodeauna celor care au răbdare în câteva zile a apărut pe site.

Dar, să revenim la ținuta de astăzi. Trebuie să recunoaștem că cele mai purtate haine într-un anotimp rece sunt puloverele. Sunt moi, pufoase și confortabile. Se pot asorta și la pantaloni, dar și la fuste, așa că sky is the limit. În acest sezon se poartă pulovere cu aplicații, pulovere decupate, pulovere în culori tari și cu mesaje puternice, însă preferatele mele sunt cele care au aplicate perle. La baza gâtului, pe mâneci sau pe toată suprafața, perlele scot din zona casual, chiar și cea mai banala piesă vestimentară oferindu-i un twist contemporan și cosmopolit. Totul constă în detalii, iar aici perlele creează, prin constrast și simplitate, cele mai complexe amănunte din outfit.

Iubesc piesele vestimentare din catifea pentru că întotdeauna îmi vor oferi un aer versatil și foarte interesant. Catifeaua, după cum am zis deja de câteva ori, e un material regal, fin și delicat, care arată foarte bine și se simte excelent la atingere. Dacă până acum ne-am obișnuit să purtăm rochii și blazere din catifea, de data aceasta, musai trebuie să ne concentrăm atenția asupra pantofilor. Sunt disponibil în special în culori închise, dar am văzut și roșii sau chiar roz. Dacă alegi catifea, îți propun să o completezi cu texturi cât mai cosy: iernii acesteia nu îi e frică să fie statement din cap până în picioare!
PS: Ce v-a adus Mosu'?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii