Happy New Year!

by - 29 decembrie

A trecut o iarnă, un martie și un mai și vine iar decembrie. E vremea urărilor. A gândurilor bune către ceilalți. A regăsirii cu noi. E vreme de bilanț și de dorință. Începuturile ne dau o stare de libertate, încredere și determinare. Parcă mai mult decât în alte situații, în pragul unui An Nou ne simțim mai puternici, mai creativi și parcă mai plini de viață. Dincolo de toate promisiunile și jurămintele pe care le facem la trecerea dintre ani, ne rămâne credința că Anul Nou va fi mai bun decât cel care tocmai a trecut. Ne rămâne speranța că ceea ce va urma va fi mai bine decât a fost până în prezent și că viitorul ne va aduce împlinirea dorințelor.

Rostite în gând, la miezul nopții, sau însemnate din timp pe o agendă, hotărârile de Anul Nou sunt în primul rând o promisiune către noi. Mă întreb însă dacă acest an care a trecut mi-a adus mai multă maturitate, mai multă înțelepciune, mai multă răbdare, mai multă bunătate... Mi-am respectat oare toate promisiunile față de alții sau față de mine? Ce oameni au intrat în viată mea și cine a plecat? Privind în urmă nu aș putea să nu am regrete. Bucurii? Da! Am avut un an plin de momente frumoase ce mi-au tăiat respirația! Pentru tot ce nu am reușit, astăzi mă voi ierta. 2017 a fost un an bun! Realizări și eșecuri! Asă că este momentul să punem ce este vechi în cufărul anului trecut și să luăm cu noi experiența câștigată și ceea ce a fost bun, să ne deschidem sufletul! Să lăsăm poarta deschisă noilor experiențe fără a le contamina cu amintirea experiențelor nereușite.

Momentul ideal pentru a face o schimbare este acum! Cu siguranță putem renunța la scuze! Nu putem alege să nu mai îmbătrânim, dar putem alege să evoluăm, să învățăm zi de zi să trăim, să fim mai buni și asta ne va da mereu o atitudine tânără și plină de viață! Amânarea înseamnă... amânare. Sună complicat, dar este simplu. Alege să-ți trăiești viața cu optimism și umor, alege bucuria și mulțumirea de a fi așa cum ești, cu tot ce ai, fiind responsabil și conștient de frumusețea vieții cu adevărat. Dacă scoatem scuzele din dicționar, avem o șansă de a obliga creierul să răspundă permanent (și să găsească soluții) la întrebarea "Cum urmează să fac asta?". Schimbările se petrec tot timpul...se zice că singurul lucru care rămâne neschimbat este faptul că totul se schimbă... Și apoi s-a mai schimbat o cifră. Se spune că un șapte s-a schimbat în opt.

Vă invit așadar să vă așezați pe canapea, să vă deschideți sufletul și mintea și să scrieți. Scrieți gânduri, speranțe și vise pentru noul An! Vă urez să reușiți să vă ridicați și să vă impuneți într-o societate nedreaptă și rea! Vă urez să reușiți să găsiți fericirea și în lucrurile mărunte! Orice ar fi, oricât de greu v-ar veni, păstrați-vă speranța în voi și într-o lume mai bună! Vă doresc ca în 2018 să scrieți un NOU  ÎNCEPUT!
La mulți ani!
Pulover Zaful
Valentina
Geantă ZARA
Palton ZARA

You May Also Like

0 comentarii