COATS WISHLIST: DRESSLILY

by - 11 decembrie

Este Decembrie! Temperaturile scad din ce în ce mai mult, iar achiziționarea de haine groase începe să devină o necesitate. Din fericire, Dresslily, unul dintre site-urile mele preferate, ne oferă o gamă variată de paltoane, geci sau haine de blană la prețuri foarte bune.

Nelipsită piesă vestimentară în garderoba unei fashioniste și nu numai, paltonul este o adevărată investiție! Din mai multe motive: îl purtăm pentru câteva luni  bune, mai mulți ani la rând, ne definește puternic ca stil personal, căci este o piesă mare, vizbilă, de aceea, ni-l dorim funcțional și, bineînțeles: chic.

Anul acesta, podiumul a fost acaparat în totalitate de stilul supradimensionat. Paltonul nu scapă nici el acestui trend, astfel că nu rămâne loc de stat pe gânduri. Formele extra largi au dat tonul modei încă din anii 80 și trendul a fost încă de pe atunci extrem de iubit! Dacă ești, însă, adepta unui look classic-elegant care îți permite să fii gata rapid, paltoanele clasice trei sferturi sunt cele pe care trebuie să le ai la îndemână. Cu nasturi mari, rotunzi sau găici alungite, poți opta să rămâi în registrul clasic-elegant purtând paltoane negre, gri sau albe, sau poți miza pe o pată de culoare stylish, cu un palton colorat.
Spor la shopping!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii