Sweet fall

by - 07 noiembrie

Deși toamna este asociată de foarte multe ori cu frig, ceață și ploaie, pentru mine acest anotimp înseamnă și covor colorat sub tălpi, gutui aromate, struguri zemoși cu gustul de altădată, dimineți ploioase, ceaiuri fierbinți sau pături groase în care te simți în siguranță. Pe lângă asta, toamna e cel mai fotogenic anotimp. Culorile toamnei chiar sunt fenomenale, nu am văzut fotografii mai frumoase ca cele din toamnă, indiferent unde au fost ele făcute. Toamna face un bun fotograg din oricine: lumina ei, peisajele ei, toate ne îmbogățesc cu albume senzaționale și parcă ne transmit o stare de bine chiar dacă ne melancolizează la infinit.

Fiecare toamnă este o provocare. Uneori poate fi dificil să alegem piese corespunzătoare fiecărei temperaturi. Cu toatea acestea, poți îmbina atât de multe stiluri și te poți întoarce la cele mai confortabile și călduroase piese pe care le ții de ceva timp în dulap. Ce-i drept, sunt dimineți reci când porți un palton, un trench și după-amieze calde în care puloverul tricotat poate fi accesoriul tău preferat. Din fericire, începutul lunii noiembrie se arată prietenos în ceea ce privește vremea, așa că o jachetă din piele întoarsă este, cu siguranță, o alegere potrivită. Crem, maro, roz sau burgund, indiferent de culoarea pe care alegi să o porți în această toamnă când vine vorba de piele întoarsă orice combinație este un hit vestimentar.

Este unul dintre cele mai importante trend-uri ale sezonului care oferă unei ținute un ușor aer boem, ușor hippie-chic, dar cu note de feminitate și glamour. Ca și în cazul gecilor de motor, o geacă sau o vestă suede trebuie asortată cu ceva contrastant. Fie că este vorba de un palton sau o jachetă din piele întoarsă, acesta va fi elementul ideal pentru a-ți completa ținuta și, dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru această piesă, iar în felul acesta vei jongla cu stilurile și texturile. Aspectul său mătăsos, confortul termic, moliciunea și finețea texturii parcă te fac să prinzi curaj și să investești într-o astfel de jachetă.

Cât despre jeanșii pe care îi port astăzi trebuie să vă spun că sunt printre preferații mei. Colaborarea dintre Tommy Hilfiger și Gigi Hadid mi se pare una de succes ce îmi amintește, fără doar și poate, de stilul "classic American cool". Poate că europenii au inventat moda și au dus-o pe culmile rafinamentului, însă americanii au dus-o în stradă printre oamenii care trăiesc, simt, vor comoditate și stil în același timp. Apreciez asta. De aceea, când apare colecția TommyXGigi știu că trebuie să fiu pe fază, pentru că una sau două piese îmi fac mereu cu ochiul și vreau să fiu sigură că pun mâna pe ele. Mi se potrivesc de minune, mai ales în ultimul timp, de când mi-am descoperit o identitate rock-chic pe care nici nu o bănuiam. Un fel de mix and  match insipirat de perioada anilor '90, dacă vrei așa, unde glamourul întâlnește rockul.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii