Sweater Weather

by - 02 noiembrie

Toamna nu se numără doar bobocii, se numără și puloverele. În această perioadă, deși aerul este mai rece, natura prinde nuanțe de poveste. Nu întâmplător se spune că nu există timp urât și natura trebuie apreciată în toate manifestările ei. Un pulover călduros vă va ajuta în această toamnă să vă simțiți confortabil indiferent de timpul de afară.

Înainte să te apuci de căutat pulovere, trebuie să știi un lucru foarte important. Găsirea unui pulover de iarnă care să se potrivească formei corpului nostru, este mult mai importantă decât achiziționarea unei astfel de piese vestimentare doar pentru că se înscrie în ultimele tipare de modă. Meteorologii spun că vom avea o iarnă foarte friguroasă și lungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți umpli dulapul cu pulovere mai groase decâte scoarță copacului. Multe femei în general, se tem să poarte pulovere, tocmai din cauza faptului că au impresia că le ascund talia, precum și alte atuuri fizice care în mod normal, ar trebui subliniate. Optează pentru materiale naturale, ușor de întreținut, care îți lasă corpul să respire și ia mereu în considerare suprapunerile.

Ținutele noastre de toamnă nu trebuie să se învârtă doar în jurul blugilor. Un pulover clasic poate fi purtat cu orice model de pantaloni sau fustă, important este să existe o armonie între partea de sus și cea de jos a ținutei. La o simplă ieșire prin oraș vei observa că 4 din 5 femei poartă jeans. Nu mă întelegeți greșit, nu îi urăsc, dar aș minți să nu admit faptul că o femeie arată cel mai bine în veșminte cât mai feminine. Pe lângă asta, este fashion să porți pulovere cu mâneci care șochează prin croiala prea largă în contrast cu restul ținutei. 

Carourile sunt elementele vedetă ale sezonului rece 2017-2018. Când ne gândim la carouri, primele imagini care ne vin în minte sunt kilturile scoțiene și fustele de școlăriță. Dacă în trecut uniforma școlară era destinată strict elevilor, acum carourile scot în evidență o mulțime de ținute de la cele elegante sau office până la cele casual. Chiar dacă crezi că o fustă în carouri aduce a look școlăresc, încearcă să o scoți din această sferă alegând partea de sus potrivită. Acest lucru înseamnă un pulover colorat pe care să-l asortezi cu o pereche de cizme peste genunchi.

Gasiti acest pulover, dar și multe alte articole vestimentare pe vipshop.com, iar dacă folositi codul meu TRASCA854 beneficiati de 5$ reducere la comenzile de peste 50$.

You May Also Like

0 comentarii