Red touch

by - 16 noiembrie

După o Primăvară în roz și o Vară în alb a venit momentul pentru o Toamnă în roșu. Să nu crezi că roșu se poartă doar de Crăciun sau doar la întâlniri romantice! Nici pe departe! Se poate purta la birou, la un party sau la o zi de shopping. Acest adevăr ne urmărește în fiecare anotimp, în fiecare sezon de modă și indiferent de felul în care evoluează trendurile, nuanța pasiunii rămâne mereu în atenție. Revenit în grații dupa o perioadă de abandon în care au fost la putere mai degrabă nuanțele neutre, cuminți, rosul promite să cucerească atât adeptele culorilor puternice, cât și pe cele care până acum nu au îndrăznit să apeleze la această culoare.

Da, roșul este culoarea acestei toamne. Merge foarte bine în combinații cu tonuri de bază, ca alb, negru sau nude, dar și mai interesant este un look total roșu, seducător și sofisticat. E mai greu de compus, necesită mai multă atenție la detalii, dar merită efortul! Curajul de a purta roșu este ceea ce lipsește multor femei atunci când își aleg o ținută. Puține se încumetă să poarte nuanți tari, aprinse și să iasă din confortabilul anonimat. Dacă, totuși, chiar nu vrei să te complici, alege o beretă roșie, o variantă mereu actuală și suficient de versatilă cât să reprezinte o investiție înțeleaptă în garderobă.

Animal print-ul leopard, clasic, este absolut fabulos alături de roșu! E fascinant cum an de an, tot aud "animal print este din nou în tendințe". Dar, unde plecase? Printul animalic poate fi agresiv și ușor tăios, alege să-l combine printr-o variantă feminină cu culori neutre pentru a echilibra întregul ansamblu și a face diferența dintre acel vibe chic și cel de prost gust. Dacă te pricepi la imprimeuri, îndrăznește! Îți dau o sugestie: animal print cu....dungi! Îmi place atât de mult combinația aceasta! Aș purta-o oricând! Încearcă și cu alte imprimeuri și...vezi ce iese!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii