Keep me warm

by - 21 noiembrie

Ahh....!repede, repede! Iar a sunat ceasul târziu? Iar ai dat "snooze" la alarmă? La naiba! Iar întârzii, iar te ceartă șeful! Ok! O pereche de pantaloni, un pulover, pantofii sport preferati si bineînțeles...EL, paltonul, te salvează rapid, nu stai pe gânduri! A venit vremea paltoanelor, iar eu una sunt extrem de încântata. Pe lângă faptul că ne protejăm de vremea rece de afară, purtăm și piese vestimentare chic, care ne pun în evidență trăsăturile feminine. Gata! Încă o dimineață în care ți-ai testat abilitatea de "din-pat-și afară-pe-ușă-în-doar 10 minute". Noroc că ai un aliat de nădejde!

Dragoste la prima vedere! Asta am simțit atunci când am văzut pentru prima oară paltonul acesta la ZARA. Visam în tăcere la el, însă l-am pus în așteptare ceva timp. Soțul meu a văzut, totuși cât de mult mi se aprinseseră călcâiele după el și s-a îndurat de un biet suflet amărât :) Lăsând asta la o parte, dacă vorbim despre moda din anotimpul rece, la ce vă gândiți prima dată? Eu la paltoane! Adevărul este că atunci când ajungi într-o încăpere, indiferent cât de bine pusă la punct este ținuta ta, primul lucru pe care îl remarcă cei din jur este paltonul. Nu vei putea spune "stați să-mi dau paltonul jos să vedeți ce outfit frumos am", de aceea alegerea paltonului perfect capătă o importanță covârșitoare pentru oricare dintre noi.

Sunt convinsă că atunci când vine o toamna, această întrebare "existențială" nu vă dă pace: Ce palton să îmi iau? Dacă te hotărăști să îți cumperi un palton de calitate este foarte important să-l cumperi pe cel potrivit și cel care se va asorta cu piesele pe care deja le ai în dulap. Trebuie să-ți cumperi un palton potrivit stilului tău vestimentar. Asta pentru că nu orice palton se potrivește oricărei persoane și bănuiesc că știi și tu acest lucur. Oricât de mult ți-ar plăcea, trebuie să ai grijă! Da, înțeleg! Parcă vrem să fie colorat, dar parcă tot negru arată mai bine. Ba vrem să fie cambrat, ba vrem să ieșim din monotonie și să purtăm un  model de palton mai deosebit. Unde îl purtăm? Ne avantajează, oare? Din punctul meu de vedere, un palton bine ales, transformă total ținuta și conferă un look actual, fresh și natural.

În ceea ce privește restul ținutei de astăzi, pentru sezonul rece moda ne ofera soluții care au demonstrat că esteticul nu este condiționat de temperatură. Se poartă puloverele cu detalii si croieli deosebite. Adevarul este ca tendintele au schimbat modelele clasice de pulovere. Se poartă și ziua, dar și seara. Eu am ales un pulover într-o nuanță neutră, ușor de asortat, pentru un contrast modern. Materialul moale îl face foarte confortabil și îl poți asorta cu o o pereche de pantaloni tigarerta sau cu jeanși și ghete.

Găsiți acest pulover, dar și multe alte articole vestimentare pe vip.com, iar dacă folosiți codul meu TRASCA890 beneficiați de 5$ reducere la comenzile de peste 50$.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii