Tu ce vrei? Ce visuri ai?

by - 19 septembrie

Care este visul tău cel mai măreț? Ai auzit vreodată de așa ceva? Nu știi ce înseamnă asta? Păi, de ce
nu știi? Fiecare dintre noi are o înclinație câtre ceva, o chemare interioară, "un vis". Indiferent de vârstă avem acel vis spre care se îndreaptă toate eforturile noastre fizice, mintale sau financiare. Fie că este vorba de o casă, mașină, o familie fericită sau iluminare spirituală; ne dorim cu ardoare acest lucru și îl păstram viu în mintea noastră. Unii au reușit să-l găsească, alții continuă să îl caute, mulți încă rătăcesc.

Așadar, stabilește-ți un vis, gândește-te bine ce vrei, fă-ți un plan clar și luptă pentru el. Muncește. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te oprească. Cotrobăie adânc în mintea ta, intră cu bocancii dacă este nevoie, caută visul care te face să simți că vibrezi și pune-l pe masă în fața ta, pe hârtie lucioasă, de calitate, doar este visul tău. Dacă este îngropat, scoate-l afară, șterge-l și fă-l să strălucească. Nu fi zgârcit, cândva îți vei mulțumi singur! Evident, vor exista piedici, glume pe care ți le face viața, dar nu uita încotro ai pornit. Și mergi înainte. Evoluează, învață, greșește și învață din greșeli. Nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, dar să te duci la cimitir pentru a-ți îngropa visul nu este o soluție. Știi care este cel mai ușor lucru din lume? Îți spun eu: să renunți!

Viața este făcută să o trăiești, să înveți și să faci ceea ce îți place. OMULE, tu ai conștientizat vreodată că ești cea mai puternică ființă de pe pământ? Adu în viața ta oameni care să te stimuleze, care să te facă să vrei mereu mai mult. Apoi începe să stabilești reguli, pedepse pentru scuzele tale ieftine, pași mărunți de urmat câtre pași mari. Stai cu tine de vorbă până te enervezi la maxim!

Uneori mă gândeam că este greșit să vrei mai mult și că e bine să te mulțumești cu puțin. Dar nu, nu este! Faptul că îți dorești mai mult îți arată că evoluezi, că ai crescut și că e timpul pentru un nou pas. Atunci când m-am apucat de blog nu m-am gândit că voi ajunge să și câștig din asta. Dar mi-am dorit să vă ofer un produs de calitate. Așa că nu au contat nici banii investiți în aparat, nici timpul pe care mi-l petreceam urmărind tutoriale de editare HTML pentru a-mi crea pagina. Nu ne-a fost ușor să învățăm să facem poze și nici să călătorim uneori zeci de kilometri pentru a găsi locul perfect. Dar ușor, ușor am reușit! Ohoo...și câte mai avem de făcut de acum încolo!

Ai visat cândva că îți dorești un castel, dar ai zâmbit la ideea că nu poți avea așa ceva? Off! Riscă! Nu mai asculta explicațiile pe care le-ai auzit la prietenul sau vecinul tău șomer, care te sună doar de Paște și de Crăciun. Dacă nu riști, nu ai cum să știi ce îți poate aduce viitorul. Viața e scurtă și se scurtează tot mai tare, iar timpul nu te așteaptă și nici nu se întoarce înapoi pentru tine. Iar dacă nu mă crezi pe mine există o singură cale să te convingi: SĂ ÎNCERCI!

Unde sunt visele tale, la gunoi, la cimitir sau pe hârtie sub formă de planuri, schițe, obiective? Viața îți este dăruită gratis. Nu plătești nici măcar impozit pentru ea. Dar îți irosești într-un mare stil resursele personale excepționale. Înainte să-mi răspunzi mie la întrebarea de mai sus, stai de vorbă puțin cu tine!
 Poți ajunge unde îți dorești?
Îmi pun speranțele în tine!

You May Also Like

0 comentarii