Tropical vibes

by - 11 septembrie

Nu știu alții cum sunt, dar eu încă nu mă simt în stare să renunț definitiv la culori pastelate și imprimeuri vesele. Meteorologii ne promit însă o toamnă blândă, așa că sper să profit cât mai mult de asta. Chiar dacă vremea se va răci ușor, asta nu înseamnă că nu mai putem purta rochii sau bluze. Tot ce trebuie să facem este să ne orientăm asupra materialelor mai groase care să ne acopere mai mult. De asemenea, putem apela cu încredere la jachete sau blazere, cu ajutorul cărora ne putem completa ținutele în zilele mai răcoroase.

De fiecare dată când vine toamna și intru în magazine încep să ma panichez. De obicei, pe măsură ce vremea se răcește, majoritatea femeilor renunță la culorile vizibile și începe să se îmbrace în nuanțe terne, mohorâte. Nu este cazul să continuăm acest obicei, pentru că în această toamnă culorile sunt la fel de elegante și de permise ca și în anotimpurile calde. Sofisticatul roz perlat, cunoscut și sub denumirea de roz pudrat este cel mai des asociat cu tandrețea, sensibilitatea și romantismul. Poartă-l cu încredere și nu ezita să adopți un look girly. Așadar, m-am decis să îndulcesc puțin trecerea spre sezonul rece continuând să port culori deschise sau pastelate până tărziu în toamnă.

Imprimeurile au fost, sunt și vor fi întodeauna la modă, doar că de la sezon la sezon unele dintre ele intră în tendințe și sunt mai apreciate, iar altele sunt lăsate deoparte. Spulberă mitul cum că imprimeurile florale pot fi purtate doar vara și îndrăznește să îți completezi ținuta cu o piesă cu imprimeu floral-este cea mai bună modalitate de a aduce un plus de veselie ținutelor tale. Dacă toată vara ai purtat imprimeuri florale pastelate sau puternic colorate, toamna 2017 aduce o schimbare în acest sens. Printurile de inspirație botanică nu pleacă nicăieri, dar culorile devin ceva mai închise și mai melancolice. Astfel de imprimeuri au un aer vintage interesant și te vor ajuta să te asortezi perfect cu natura și atmosfera din zilele ceva mai întunecate de toamnă.

Perioada în care ne aflăm poate crea anumite probleme atunci când încercăm să ne compunem o ținută. Da, recunosc că la prima vedere outfitul meu îți sugerează mai degrabă vară, plajă și înghețată. Dar, pantalonii lungi și bluza cu mânecă trei sferturi se asortează perfect cu temperaturile de afară, iar mai încolo, când se mai răcorește puțin, tot ce am de făcut e să adaug o eșarfă supradimensionată sau o jachetă de piele și reușesc astfel să creez o ținută veselă de toamnă. De unde știi dacă un look este mult prea văratic pentru toamnă sau, dimpotrivă,  în cealaltă extremă? Succesul stă în combinarea pieselor specifice fiecărui sezon, într-o manieră cât mai șic.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii