Pearls effect

by - 07 septembrie

Gata! Perlele nu mai sunt atât de prețioase, și le permite oricine! Da, da, cele clasice purtate de Audrey Hepburn în filmul "Breakfast at Tiffany's" vor ramâne mereu o semnătură a eleganței pentru generația noastră, dar și pentru cele ce urmează. Moda contemporană a încadrat însă acest accesoriu prețios în diverse variante, fie că este vorba de perlele naturale, fie de "faux-pearls". Nu ne mai limitează în a le purta în ținute classy, de seară. Acestea se mută, mai nou, în dulapul de haine și pantofi. Ca nasturi, borduri, "comori" ascunse pe sub gulere, revere sau manșete. Astfel, ele pun punctul pe "i" fie purtate sub formă de coliere, inele sau brățări, fie aplicate pe anumite piese vestimentare.

Anul acesta perlele s-au mutat dinspre zona de lux și eleganță sofisticată chiar înspre haine și pantofi de ținute...casual. Simple, unice și delicate, perlele accentuează feminitatea și eleganța celei care le poartă. Așadar, trendurile actuale tind să devină cât mai feminine, delicate și jucăușe, diafane, senine, ieșind din sfera mai grunge și întunecată a modei. Ca să iubești perlele, trebuie însă să te regăsești în ele. Ele reprezintă o femeie romantică și delicată al cărui stil vestimentar este în fiecare zi altfel.

Adevărul este că am fost dintotdeauna atrasă de perle ca un magnet și sunt singurele pe care le-aș purta în permaneță ca și bijuterii. Dacă în urmă cu câteva sezoane, țintele împodobeau cam orice ne-ar putea trece prin minte, toamna aceasta ne întoarcem la 180 de grade și privim perlele clasice dintr-o perspectivă cu totul nouă. Ce au ele în comun cu noul trend: nu arată prea prețioase, prea scumpe și luxoase, dar adaugă fiecărei piese pe care sunt cusute sau aplicate ca elemente decorative un plus de eleganță și rafinament, o feminitate aparte și delicatețe, chiar dacă vorbim de blugi rupți ultra messy sau de rochia mea preferată de la Zaful

Și când vine vorba de pantofi cu perle, avem o atât de mare varietate că nu vei ști ce să alegi în final! Eu am optat pentru un model comod, bun pentru o ținută de toată ziua. Detaliile de perle arată spectaculos, așa că indiferent cum te îmbraci, încălțămintea îți va evidenția ținuta. O poți combina cu haine cu perle sau o poți purta ca atare, singura cu aplicații perlate, pentru a înfrumuseța și completa orice outfit simplu, fie și mai sport. Renunță la bijuterii ample. Hainele cu perle sunt în sine piese statement care conferă originalitate ținutei tale.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii