Fall for white

by - 21 septembrie

Ador când toamna e liniștită și blândă. Când razele soarelui se alintă în culorile ruginii ale frunzelor. Din fericire...sau nu...vara în mod oficial s-a încheiat așa că probabil încet voi trece, chiar și eu, de la ținutele ultra colorate la nuanțe ceva mai naturale, specifice anotimpului. Un anotimp ca o simfonie de culori și arome. De gutui, de struguri, de mere, de zarzavaturi. Nu întâmplător se spune că nu există timp urât și că natura trebuie apreciată în toate manifestările ei.

O pată de alb te poate însă scoate din anonimat dintr-o simplă privire, mai ales atunci când ți se face dor de vară. Desigur, indiferent de sezon, cel mai important este să porți haine în care să te simți bine și care să-ți avantajeze silueta, dar poți ține cont și de trenduri pentru a fi în pas cu moda. Iar pentru ca trecerea de la sezonul cald la cel rece să nu fie atât de vizibilă, toamna 2017 aduce cu ea reinterpretări ale unor piese deja cunoscute precum denimul, sacourile sau puloverele supradimensionate. Îmi place la nebunie când intrăm într-un nou sezon, pentru că interpretarea tendințelor și adaptarea acestora în funcție de stilul personal e un lucru ce mă entuziasmează enorm. 

Pe scurt, cred că aș fi foarte tristă dacă mi-aș achiziționa doar un obiect vestimentar pe sezon sau o dată la câtva timp. Nu știu dacă sunt shopaholică sau numai atrasă de nou, dar cert este că dacă aș avea toate resursele financiare din lume, cu siguranță mi-aș cumpăra o garderobă nouă pentru fiecare sezon. Din păcate, fondurile din contul bancar mă forțează să fiu realistă așa că mă adaptez. Din fericire, în sezonul rece 2017-2018 se poartă vintage. Dacă vrei și tu să pășești în lumea feerică a poveștilor și să te transformi într-o zeiță a toamnei modernă, atunci poartă alb!

Alb din cap până în picioare nu a fost niciodată o soluție pentru mine, însă mă bucur că este o nuanță neutră care ne permite să-i asociem orice altă culoare sau combinație. Libertate totală! Eu am ales să asortez această frumoasă rochie albă cu jacheta mea preferată de la ZARA. De ce? Pentru că una dintre culorile ce nu lipsește niciodată din scenă în timpul sezonului rece și care merge de minune cu alb este, cu siguranță, galbenul muștar.

Acestea fiind spuse, nu luați moda prea în serios, adaptați tendințele în așa fel încât să vorbească despre voi mai multe decât ați putea exprima prin cuvinte și bucurați-vă de toamnă! Astăzi este exact o zi de toamnă de iubit. Chiar dacă cerul este înnorat, am început deja să aud frunzele ușor foșnind, ici colo mai poți încă zări flori care au uitat să ofilească, copaci parcă pictați, fluturi într-un ultim dans. E toamnă. E doar o zi frumoasă de toamnă.

You May Also Like

0 comentarii