Să fie vară

by - 31 august

....toată viața mi-ar plăcea!
Din ce în ce mai mult îmi doresc să plec într-o țară caldă și să vin acasă doar VARA. Iubesc soarele mai ceva ca Icar. Pot începe prin a spune că nu m-am săturat de vară, a trecut mult prea repede... Chiar nu îmi era dor să ies din casă, de la căldura, afară în frig și să tremur din toate încheieturile, mai ales dimineața sau seara. Este adevărat că și tremuratul acesta mai antrenează mușchii leneviți, dar aș putea să stau și fără.

Nu, nu urăsc cu înverșunare sezonul rece, dar nici nu pot spune că toamna este anotimpul meu preferat. Și nu sunt eu persoana care să găsească nefericire acolo unde ea nu există. De când m-am născut am trăit într-o țară cu patru anotimpuri și am învățat să le accept pe toate așa cum sunt. Însă vara e despre rochițe și sandale. Vare e despre căldura mare și mutle seriale. Vara e despre extreme. De temperatură. Vara e totul sau nimic. Vara e despre căpșuni. Despre cireșe. Despre zmeură. Despre înghețată și pepene verde. Sau galben.

Adevărul este că nu sunt încă pregătită să mă despart de vară. Probabil acesta este motivul pentru care mi-am comandat trei rochii noi de la Zaful și încă două pălării de paie de pe Asos. Nu, nu sunt pregătită să renunț la soare și căldură. Așa că încerc să profit cât încă mai pot. Orice poate fi de poveste, dacă noi îl facem să fie de poveste.

Rochița de astăzi îmi amintește de tradiționala IE românească.  Recunosc, chiar și eu am început să o "înteleg" destul de târziu. Nu trebuie nepărat să existe un moment anume în care vei aprofunda însemnătatea iei...dar trebuie să existe un motiv pentru care ne dorim să o cunoaștem și să o îmbrăcăm. Când vine vorba de rochii brodate, nu greșim dacă spunem că timpul lor este în sezonul cald. Cu toate acestea, vremea calmă de acum este mult mai permisivă cu abordările vestimentare. Deci îți poți permite să trișezi din când în când.

P.S: Da, știu că am pus cam multe poze la postarea aceasta, dar adevărul este că au ieșit toate bine și mi-a fost foarte greu să aleg. 
Așa că vă las pe voi să-mi spuneți care este preferata voastră!
Rochie (aici)
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii