Black and white

by - 09 august

Așa cum însuși Karl Lagerfeld a spus odată, combinația de alb și negru va rămâne întotdeauna modernă. Nimic nu se compară cu un contrast atât de puternic, mai ales când acesta este completat de un print interesant . De asemenea, aceasta este și cea mai ușoară și mai sigură metodă de a obține un look impecabil. Imprimeurile, atât cele grafice, cât și carourile sau bulinele sunt cele mai actuale repere ale verii.

Ținutele în alb și negru nu se demodează niciodată. Sunt ușor de purtat, arată bine pe toată lumea și pot fi integrate în orice situație. Cum să nu le iubești? Totuși, pot fi și plictisitoare, de aceea este nevoie de puțină imaginație pentru a compune un look stylish. Tot ce trebuie să faci este să renunți la abordarea clasică și să-i dai outfit-ului tău un twist modern cu ajutorul unor piese cu un design cât mai cool.

Toată lumea adoră pantalonii culottes, iar dacă anul trecut nu te-ai lăsat cucerită de această tendință, acum este momentul să o faci. Sunt confortabili, dar chic în același timp, și pot fi purtați cu orice, de la sandale cu toc la pantofi sport. V-am mai explicat că este foarte important pentru o adevărată fashionistă să păstreze un echlibru în ținuta sa. Acest lucru se aplică și în cazul pantalonilor culottes. Dacă știi cum să menții echilibrul ținutei, se vor potrivi de minune!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

3 comentarii