90's kid

by - 28 august

Dacă putem afirma un lucru, cu certitudine, despre modă, este ciclicitatea ei. De foarte multe ori istoria se repetă, iar moda este unul dintre domeniile care nu se abate de la această regulă. Chiar dacă anii '90 par extrem de îndepărtați acum, trendurile principale ale acelor vremuri par să se întoarcă în atenția noastră. O perioadă în care moda nu a fost foarte clară și asupra căreia diferite stiluri muzicale și rămășițele anilor optezeci și-au lăsat amprenta.

Tricouri imprimate, pulovere și topuri scurte? Blugi cu talie înaltă? Bandane sau articole sport în ținutele de zi? Dacă ar fi să căutăm un cuvânt care să descrie cu acuratețe anii '90 atunci acesta este schimbare. Și chiar una radicală! De ce? Pentru că sistemul în care lumea era împărțită între două superputeri cade. Toate acestea nu fac decât să ne reamintească de capriciile modei din anii 1990 și să le readucă acum în prin plan. Așadar atunci când te uiți la fotografiile din copilărie, nu uita că unele piese vestimentare din acea perioadă, încă au un impact puternic asupra întregii ținute.

Nuanțele metalizate conferă atitudine și glamour ținutelor tale și te evidențiază, orice ai purta. Încălțămintea de inspirație metalizată vă transportă într-o altă lume. Poate visați că sunteți iar copil sau poate vă imaginați că jucați într-un film alb-negru. Adevărul e că este suficient să încalți o pereche de pantofi aurii sau argintii și poți să stai liniștită: outfitul tău nu va trece neobservat! 

Dacă aveți chef de o aroganță, nu vă interziceți jocurile cromatice. O ținută banală se va schimba total cu o pereche de pantofi metalizați, iar mocasinii argintii sunt perfecți pentru a da un aer elegant unei ținute casual. Auriul și argintiul pot fi purtate cu nuanțe închise, cu nuanțe luminoase, cu pasteluri, cu orice fel de imprimeuri, cu denim, mătase, bumbac, piele întoarsă sau catifea. 
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii