Wedding season

by - 18 iulie

Ai numărat nunțile la care trebuie să participi în acest an? Nu contează la câte trebuie să mergi, nunta este evenimentul unde ți se permite să exagerezi atunci când te aranjezi. În primul rând îți cauți o rochie care să impresioneze, dar trebuie să ai grijă ca și coafura și machiajul să fie speciale.

Părul lung te poate descuraja inițial din cauza efortului necesar pentru a-l stiliza, însă tot el este cel care oferă cele mai multe alternative de coafuri de nuntă. Poți obtine atât de multe modele pe un păr lung, atâta vreme cât îi cunoști textura și ai câteva instrumente de styling la îndemână. Chit că ești mireasă, nașă, domnișoară de onoare sau invitată, printre cele mai inspirate alegeri pentru vara lui 2017 rămân updo-urile. Atât de sofisticate și de șic încât completează cu succes orice alegere vestimentară. Coafurile retro, glamour sunt o sursă excelentă de inspirație pentru evenimentele speciale la care vei participa. Se asortează de minune cu un machiaj în aceeași manieră.

Și, dacă tot a venit vorba despre machiaj, sfatul meu este să apelezi la un make-up artist. Un make-up artist este mult mai mult decât un simplu "aplicator" de farduri. Un make-up artist știe ce ți se potrivește, știe cum să confere luminozitate tenului și privirii, cum să te însenineze. Știe ce ar da bine în poze și ce ar apărea strident! Un make-up artist te poate machia în așa fel încât să arăți minunat și totuși perfect natural.

În cazul în care nu te-ai hotărât asupra unui make-up artist și vrei să încerci machiajul singură, asigură-te că înainte de nuntă ai repetat de suficient de multe ori procedura pentru a obține rezultatul dorit. De asemenea, folosește-te de lumina naturală pentru a preveni efectul de mască. Toate elementele ce compun un astfel de machiaj trebuie adaptate propriilor trăsături. Asortarea lor este cuvântul cheie, orice mică greșeală precum culorile nepotrivite, liniile prea dure ori fondul inegal putând ruina look-ul în această zi specială.

În încheiere vreau să vă vorbesc puțin și despre ținută. Am descoperit, de curând, un nou site din SUA unde am găsit mai multe rochii absolut minunate. Prețurile sunt un pic mai piperate decăt cele din China, însă vă asigur că merită. Au o mulțime de modele, materialele sunt de calitate și sunt impecabil croite. În afară de cea pe care o port astăzi mi-am mai ales încă trei rochițe pe care de abia aștept să vi le arăt. Magazinul se numește Dezzal, iar dacă sunteți în căutarea unei rochii perfecte pentru un eveniment nu ezitați să-l accesați!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii