Sneakers on

by - 21 iulie

Dacă te uiți la raftul tău de pantofi și ți se pare că nu ai ce purta, șansele sunt ca acest lucru să se întâmple din cauză că te încăpățânezi să păstrezi fel de fel de perechi de încălțări pe care nu le mai porți. Tendințele în materie de pantofi se schimbă destul de rapid, astfel încât să porți o pereche care era în vogă acum câțiva ani, însă care între timp nu mai e la modă, poate determina ca întreg aspectul de ansamblu al ținutei să arate învechit.

Ce încălțăminte mai versatilă putem aștepta sa ne învioreze garderoba de vară decât noii sneakers albi? Pantofii sport colorați și-au spus deja povestea în stilul străzii, așa că e timpul ca un nou trend să se inventeze. Acest trend a fost ințiat de brandul Adidas care, pentru 2017 reinventează modelele clasice. Partea frumoasă și totodată funcțională este că pantofii sport albi se pot purta cu aproape orice: fuste lungi, pantaloni skinny, costume masculine sau jachete supradimensionate.

Îmi place mult tendința aceasta de a combina inspirat pantofii sport cu articolele ușor mai casual. O consider o combinație dintre urban și chic reușită, dar și o tendință care sper să domine mult timp lumea modei. Spun asta, în primul rând pentru că este o ținută comodă, și mai apoi pentru că este extrem de cool!

Și pentru că visam de mult la perechea perfectă de sneakers albi, am accesat magazinul online BROXO unde am găsit o gamă variată de modele și branduri. Mi-a fost greu să ma hotărăsc, dar până la urmă cei care m-au cucerit au fost Adidas Superstar. Cei de la BROXO comercializează numai produse autentice, pentru care oferă mereu factură și garanție, dar și 30 de zile termen de retur în caz că nu ești mulțumit de achiziție.

După părerea mea, aceasta este perechea perfectă de pantofi sport. Pe lângă faptul că sunt mereu în tendințe, îți fac și piciorul frumos. Însă aveți mare grijă cu ce îi purtați. Evitați rochiile mulate, fiindcă look-ul vostru poate aluneca ușor spre cel vulgar. Alegeți hainele supradimensionate sau rochii cu un croi mai larg. Și nu uitați ca sneakerșii sunt o investiție pe termen lung!

You May Also Like

0 comentarii