Funky prints

by - 07 iulie

Tot auzim zi de zi diverse denumiri de stiluri, care mai de care cu denumiri pompoase: boho-chic, funky, raga, layers; dar ce sunt ele de fapt, ce combinații vestimentare duc la aceste stiluri? Chiar dacă ai noțiuni, informații despre siluete și proporții, tipuri de haine, știi ce ți se potrivește și ce nu, de multe ori întâmpini dificultăți în ceea ce privește alegerile pe care urmează să le faci. Cu toate acestea, trebuie să ai curajul să experimentezi și să explorezi pentru ca imaginea ta să capete un contur propriu.

Vara e aici, iar vremea caldă ne încurajează să optăm pentru culori vii în outfit-urile noastre. Cum micile detalii fac diferența, eu îți propun o variantă mai funny care va înveseli într-un mod cool ținuta ta: fusta cu imprimeu funky. Chiar dacă ești adepta ținutelor clasice, o astfel de fustă cu printuri insipirate parcă din desenele Looney Tunes va scoate la iveală și latura ta copilărească.

Adepta stilului funky face din îmbrăcăminte un mod de amuzament, de divertisment, este pusă pe șotii și o mai dă în bară din când în când. Se îmbracă în funcție de starea sufletească,  uneori o poți vedea cu fuste scurte în nuanțe stridente, alteori cu fuste lungi cu volane și teniși. Adoră să facă impresie bună, să iasă în evidență și de accea apelează la imprimeuri, inserții de materiale suprapuse, dungi, broderii și sandale colorate. Nu ai nevoie de un buget extrem de mare pentru a-ți transforma ținutele din unele monotone în ținute cu stil și atitudine. Trebuie doar să ții cont de câteva elemente și te poți bucura de sentimentul unei garderobe noi.

Acum că ai o ținută super fresh, iar vibe-ul îți este high, urcă-te în mașina și condu spre mare pentru a savura și tu acea Pina Colada!
Kisses, 
Valentina

You May Also Like

1 comentarii