Straw hat

by - 21 iunie

Vara e anotimpul luminii și al căldurii și nu avem cum să nu ne simțim cuprinși de energie și voie bună când ne trezim dimineața și vedem că soarele e pe cer și păsărelele ciripesc necontenit. Plimbările noastre sunt mai dese, vacanțele și ieșirile la plajă mai multe și pline de amintiri minunate alături de prieteni și familie.

Voi ce accesorii purtați vara aceasta? Eu sunt dependentă de ceasul auriu de la Michael Kors, de ochelarii de soare (încă nu am o pereche favorită) și de noua mea pălărie de paie de la Meli Melo. Dacă tu consideri că este un accesoriu pretențios și greu de abordat, eu cred că trebuie să analizezi mai mult. E adevărat, poate sunt puțin subiectivă, dar nu-mi pot imagina cine eram eu înainte să port pălării.

Utilitatea ei este de necontestat, pălăria fiind special creată pentru a proteja de insolație înainte de toate. Purtată pe timpul verii, ea și-a schimbat și forma de-a lungul timpului în funcție de trendurile momentului. Un articol extem de iubit de Coco Chanel, un icon al stilului, pălăria a devenit astăzi atât de populară încât este prezentă pe podiumurile celor mai mari case de modă, dar și în garderoba fashionistelor de peste tot. O poți purta în special la mare, dar este perfectă și pentru plimbările răcoroase pe bicicletă de pe timpul zilei sau pentru o ieșire la terasă, fiind o piesă ce completează orice fel de ținută.

Vara, pălăria este o necesitate, însă poate fi un accesoriu statement dacă știi cum s-o alegi astfel încât să fie perfectă pentru tine. S-au scris atât de multe "legi", în privința coroanei, borului, culorilor, cum să o porți...dar cum fiecare pălărie are individualitatea ei, poți interpreta greșit regulile, deci nu trebuie respectat în totalitate ghidul de purtare. Trebuie să ții cont de mărime, de model și, nu în ultimul rând, de dimensiuni, astfel încât să găsesti fix modelul care se potrivește fizionomiei tale și care te avantajează.

You May Also Like

2 comentarii