Party time

by - 27 iunie

"Ce rochie ar trebui să port la o nuntă?" E o întrebare ce ne macină pe multe dintre noi. Vrem să fim glam, dar fără să ieșim prea mult în evidență, sexy, dar nu vulgare, fabuloase, dar nu într-atât încât să-i facem concurență miresei. Alegerea ținutei perfecte este o chestiune de stil personal, însă, înainte de toate, ar trebui să ții cont de câteva reguli. În general, vestimentația pentru o nuntă vine cu o mulțime de restricții: nu purta o rochie prea scurtă, nu prea mulată pe corp și, bineînteles, nu purta o rochie de culoare albă.

Înainte de a-ți plănui ținuta, citește bine invitația. Aceasta îți poate da multe indicii în legătură cu ceea ce ar trebui să porți. Ține cont de locul unde va avea loc ceremonia și petrecerea și uită-te bine să vezi dacă e specificat vreun dress code pe invitație. Apoi gândește-te bine la persoanele pe care le vei întâlni la nuntă. Dacă ar fi să te întâlnești acolo cu bunica ta, mătușa Geta, bărbatul visurilor tale sau șeful tău, ai vrea să fii văzută în rochia aceea?

Consider că investiția într-o rochie scumpă nu este un deal bun, pentru că nu vrem să purtăm aceeași rochie la toate nunțile din această vară. Cu încălțămintea pe de altă parte, e altă poveste- o pereche simplă și frumoasă de sandale ne vor fi de mare ajutor în multe situații, nu doar la nuntă. Personal, prefer să investesc într-o pereche de sandale deosebite și să aleg rochii simple, în culori diafane pe care să le accesoriez într-un mod potrivit cu tematica nunții la care urmează să iau parte. Sunt excepții, desigur, când e indicat să investim într-o rochie spectaculoasă, iar în acele momente sunt perfect de acord cu investiția. Pentru nunțile la care ne prezentăm ca simpli invitați, ar fi de preferat să nu exagerăm cu...nimic.

Un sfat bun ar fi să mergi pe rochia clasică, neagră. Însă, dacă îți propui să ieși în evidență și mai mult, poți apela la o rochie de seara în culoarea somon. Îți va da o notă de mister, eleganță și, mai presus de toate, transmite un mesaj scurt: simplu și sexy. Pe această cale îți vei exprima personalitatea cu delicatețe, fără a deveni kitsch.

Nu este ziua ta, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii tu însuți. Fă tot posibilul să nu jignești mireasa prin ceea ce  porți, dar nu renunța la stilul tău personal. Respectă regulile de mai sus și dă-ți toată silința să arăți cât mai fabulos posibil, iar mai departe tot ce ai de făcut este să te distrezi pe cinste!

You May Also Like

1 comentarii