Tassel earrings

by - 17 mai

Dacă tot am vorbit destul de mult despre cadouri și cred că este subiect de discuție peste tot în jurul nostru, m-am tot gândit care sunt opțiunile cele mai potrivite pentru femei, cam în orice situație și la orice vârstă. Și invariabil îmi vine în minte o singură variantă-bijuteriile. Eu chiar nu știu nicio femeie care nu s-ar bucura atunci când primește o pereche de cercei, o brățară sau un colier. Și sigur eu nu fac notă discordantă.

Mie cei mai dragi îmi sunt cerceii. Nu mărgelele, nici brățările, mai subțiri sau mai late nici broșele prețioase sau lănțișoarele din metal scump. Nu mă încântă nici inelele pentru că eu iubesc cerceii. Și nu orice fel de cercei, mie îmi plac atârnații. Mai mari sau mai mici, colorați sau simpli, drepți sau rotunzi, atârnați să fie și ai mei sunt! Nu știu să explic de ce, dar așa se întâmplă. Mi se aprind beculețele atunci când vine vorba de cercei. Cred că mi se trage de la vreo străbunică fixistă, pentru că este mai mult decât o chestiune de gust, este pur și simplu o poruncă genetică.

Cred că femeia modernă nu mai tânjește atât de mult după bijuterii din aur sau cu diamante, ci după bijuterii cu personalitate care reușesc să o pună în valoare. Și sunt câteva piese pe care eu le consider pur și simplu atemporale și care ar trebui să se găsească mereu în cutia de bijuterii. Dacă îți dorești un look chic nu trebuie decât să porți o pereche de cercei statement pentru a te distra, pentru a completa și a da viață ținutei tale.

Prin designul lor inedit, accesoriile cu ciucuri vor da un aer oriental și totodată sofisticat ținutelor tale. Ciucurii transformă orice accesoriu banal într-unul statement, ei fiind colorați, confecționați din material textil, discreți și lungi. Mi se pare că lungimea face acești cercei să fie spectaculoși, dar ca și element disinctiv între acești cercei și alții pe care i-am mai văzut mentionez, pe lângă evident culoare, ața din care sunt făcuți.  La Glamadea găsești o varietate largă de nuanțe și modele, de foarte bună calitate, din mătase.

În concluzie: chestia faină cu acești cercei este că, dacă ești adepta stilului major accessories-basic outfit (adică o cămașă albă sau un tricou și pantaloni alb/negru), ei pot fi singurul element suplimentar de care ai nevoie. Sunt colorați. sunt amuzanți și sunt foarte usor de purtat. Pur și simplu!
Vouă vă plac? Cum arată preferații vostri? La ce îi asortați?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii