Crazy pink

by - 09 mai

Hello, girls! A trecut ceva timp de la ultima postare, și, deși știu că nu am nicio scuză, trebuie să vă mărturisesc că uneori trebuie să te mai și răsplătești cu o pauză. Cred că cel mai mult apreciam o pauză atunci când eram la scoală, când știam că după o oră de scris și ascultat mă așteptau zece minute în care să fac ce vreau eu. Absolut orice! Acum iau o pauză atunci când am nevoie de puțină relaxare sau de motivare. Exact! Pauzele te pot motiva să îți continui treaba cu mai mult sport si entuziasm. Așa că iată-ma din nou în fața voastră!

Cred că știți deja că alături de greenery, rozul este fără doar și poate culoarea verii 2017. Oriunde întorc capul văd ceva roz, indiferent că e vorba despre o nuanță pastel sau despre un fuchsia turbat. Alege rozul cu încredere și îndrăznește să faci combinații elegante de roz pudrat cu gri luminos sau ivory, roz intens cu alb și negru, roz luminos cu mov închis, roz quartz cu bleu serenity sau roz închis cu navy. Dacă nu ți-e teamă de contraste, încearca roz pudrat cu vernil, având grijă să fie nuanțe similare ca și intensitate. Un ultim pont- rozul întinerește și acum cred că te-am convins să îl porți cu plăcere!

Să combini printuri poate fi la fel de "fun" cum este să combini băuturile. De cele mai multe ori ți-e rău a doua zi când te trezești. Ai o stare de greață și-ți vine să ștergi toate pozele. Dar, din când în când, rar ce-i drept, dacă ai făcut lucrurile "ca la carte" ești ok și atunci realizezi că uneori nu e așă de rău să încerci să-ți depășești limitele.

Da, nu este suficient să porți o bluză în dungi cu o fustă cu imprimeu floral pentru a reuși un look a la Dolce & Gabbana. Crede-mă, am văzut tentative care nu aratau deloc drăguț. Nu întodeauna! Cu toate astea, nu-mi stă în fire să mă dau în lături de la o nouă provocare, astfel că astăzi am ales sa combin carourile cu animal print. O cămașă cu imprimeu în pătrățele este ușor de purtat, atât în ținute casual cât și în cele de cocktail, însă ține cont de material!

În încheiere, vă invit la shopping! Codul meu de 15% reducere pe site-ul Daniel Wellington mai este valabil până la sfârșitul lunii mai. Codul este "EAGER" și tot ce trebuie să faceți este să-l adăugați înainte de a finaliza comanda.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii