That perfect look

by - 18 aprilie

Nimic nu se compară cu o dimineață însorită cu temperatură puțin peste 15 grade, o cafea bună și un buchet de narcise de la soțul meu. Nu vă imaginați cât de mult am așteptat sezonul acesta! Am impresia că a ținut iarna asta doi ani, dar iată că, în sfărșit, am renunțat la tot ce îmi amintea de frigul ce a trecut și care sper să nu se mai întoarcă până în noiembrie.

Pe vremea când telefoanele mobile erau rupte din scenele filmelor SF, toată lumea folosea ceasul ca să se uite la... "ceas". În prezent, lucrurile s-au mai schimbat, iar ceasul a trecut de la statutul de necesitate la cel de bijuterie. Adevărul este că sunt extrem de frumoase și acum există atât de multe modele încât le poți asorta cu orice ținută dorești. Dacă mă întrebați pe mine, eu aș compara ceasul de mână cu un parfum. Este elegant, te inspiră și îți completează ținuta. Și dacă tot vorbim de elganța, nu pot să nu amintesc ceasurile de la Daniel Wellington.

Dacă ar fi să descriu ceasul meu preferat, de fapt tiparul preferat, aș spune ca e un ceas metalic și masculin. Cu toate că sunt adepta unui stil feminin cu rochițe și mult roz, atunci când vine vorba despre ceasuri nu sunt tocmai un fan al pietricelelor și briz-brizurilor. Îmi plac modelele simple care dau ținutelor un farmec aparte și totodată spun ceva și despre personalitatea mea. Apropo de ținute, am mare grija cum port ceasurile și le aleg de fiecare dată în funcție de hainele pe care le îmbrac. Iar dacă nu îl am pe cel potrivit, oricât mi-ar plăcea sa port ceas, renunț la el. Da, pe cât de multe ceasuri am, mai sunt totuși și astfel de cazuri.

Pentru astăzi am ales ceasul Classic Petite 32mm de la Daniel Wellington pe care îl găsiti aici. Este disponibil atât în nuanțe rose-gold cât și pe argintiu așa cum este al meu. Pentru ca îmi doream un ceas metalic, potrivit în mai multe contexte am optat pentru aceasta variantă, dar dacă intri pe site sigur găsești un model care să ți placă. Mie una mi-au atras atenția și curelele în dungi care mi se par ideale într-o ținută de vară cu tonuri de alb și albastru navy.

Ceasul a fost expediat prin UPS (am primit un link prin care i-am putut urmări traseul). A durat cam o săptămână până să ajungă la mine, dar a fost și weekend-ul mijloc. UPS mi l-a livrat la ușă, la dată estimată și nu am plătit taxe suplimentare.

Pentru că îmi doresc să purtați și voi un astfel de ceas, vă ofer un discount de 15%, la achiziționarea oricărui model. Codul de reducere este "EAGER" și tot ce trebuie să faceți este să-l adăugați înainte de a finaliza comanda. Codul este valabil până la sfârșitul lunii mai. Așadar, spor la shopping!
***
Vreau ca astăzi să vă vorbesc puțin și despre make-up. Știu să mă machiez și o fac de fiecare dată cu plăcere. Iar când spun că știu nu mă refer doar la mascara și un gloss, ci la faptul ca am habar ce este acela un concelear, știu ce presupune tehnica de conturing și am mai mult de 10 pensule acasă, ficare cu rolul ei bine definit. Cu toate acestea, mi-am dat seama de importanța unui machiaj profesional atunci când îmi căutam un make-up artist pentru nuntă. Atunci am descoperit că nu contează nici renumele, nici ce produse folosește, ci talentul. Talentul de a descoperi ce ți se potrivește, de a-ți evidenția trăsăturile fără să te schimbe total.

Pe Mădălina Libianu o știam mai de mult și îi urmăream constant postările pe Instagram sau pe Facebook. Așa că atunci când mi-a spus că urmează să-si deschidă salonul și m-a invitat la o ședintă de make-up am fost mai mult decât încântată. Ei bine, atunci când ajungi la salon, primul lucru pe care îl simți este că Madalina vrea înainte de orice altceva să te simți bine și să devină prietena ta. Te întâmpină cu căpșuni, macarons și șampanie. Pe mine m-a convins numai cu atât, sincer :) Dar dincolo de asta, este atentă la stilul tău, la ce-ți dorești, la cum te îmbraci sau la ce eveniment mergi. Pentru că la Glamadea fiecare machiaj are o poveste și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Dacă sunteți din Pitești și vă doriți o scurtă escapadă din cotidian, cu siguranță trebuie să-i faceți o vizită Mădălinei la Glamadea. Vă asigur că nu veți regreta! De asemenea, pentru mai multe detalii, poze sau programări o puteți contacta pe Facebook aici sau pe Instagram aici.

You May Also Like

0 comentarii