Retro vibes

by - 20 aprilie

Anul 2017 poate fi considerat perioada de renaștere a denimului. Fără a folosi cuvinte prea mari, este momentul contemporan de apogeu al denimului, în care absolut toate piesele vestimentare sunt interpretate în această textură. Indiferent, dacă iubești blugii, dacă esti mai conservatoare sau din contră, îți place să experimentezi cu piese inedite, trebuie să arunci o privire asupra propunerilor actuale.

A purta sau a nu purta "Mom Jeans"? Aceasta este întrebarea iubitoarelor de modă, care încă nu s-au hotărât dacă adoră sau urâsc trendul specific anilor '90. Motivul? Acest model de blugi este considerat a fi extrem de "neprietenos" cu silueta feminină, din cauza croiului drept, lejer, care combinat cu o talie exagerat de înaltă nu face decât să aplatizeze, să alungească și să micșoreze posteriorul.

Secretul pentru a arăta senzațional într-o pereche de mom jeans este să îi porți cu un top strâmt (un body sau un crop top, de exemplu), ori să ai grijă ca piesa pe care o porți în partea superioară a corpului să fie introdusă în talia pantalonilor, astfel încât aceasta sa fie accentuată. Eu am ales să-i accesoriez cu o pereche de pantofi din catifea și cu un colier de la Glamadea.

Vă povesteam în articolul trecut despre make-up și despre cât de talentată este Mădălina. Trebuie însă să vă spun că pe lânga machiaj ea este pasionată și de bijuterii. Coliere, cercei, brățări, broșe, toate atent alese și personalizate. Eu am optat pentru acest colier fiindcă mi s-a părut ușor misterios și chiar ușor vintage. Mi se pare că merge foarte bine cu ținuta mea, dar îl văd purtat chiar cu rochii înflorate.
Voi ce părere aveți? Ce coliere vă plac cel mai mult?

You May Also Like

3 comentarii