Flowers on my jeans

by - 06 aprilie

Dacă mai deschizi din când în când câte o revistă fashion sau dacă obișnuiești să vizitezi des magazinele cu îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, mi-e greu să cred că nu ai observat faptul că în sezonul cald primăvară-vară 2017 se poartă print-urile florale! Ideea este că imprimeurile cu  flori sunt atât de răspândite și diversificate, încât vei avea ocazia să le întâlnești inclusiv la raioanele cu lenjerie intimă, brodate pe pantofii eleganți, pe blugi și, desigur, pe rochii. 

Blugii brodați cu flori m-au cucerit iremediabil încă din prima clipă când i-am văzut în vitrina unui magazin din mall. Deși nu aveam habar în luna decembrie că acești jeanși vor deveni un trend, mi i-am dorit extrem  de mult, însă ghinionul a fost că nu am găsit mărimea mea la momentul respectiv. Dornică să aflu de unde poți cumpăra online blugi cu broderie, m-am așezat în fața laptopul-ului și am început să caut. Surpriza a fost să-i văd pe Zaful așa că i-am pus imediat în coș.

Cred că am stabilit deja că în acest sezon trebuie să ai măcar o pereche de blugi cu broderie. Dar cum îi purtăm? La fel ca orice alt model de blugi, cei brodați pot fi luați la orice. Arată foarte bine cu topuri monocrome, foarte simple și pantofi cu toc. Dacă ești ceva mai curajoasă, poți opta și pentru un top cu model. Doar asigură-te ca modelele să se potrivească.

Adevărul este că atunci când acest model de blugi cu aluri vintage se împodobește cu cele mai frumoase broderii florale, rezultatul este unul minunat. Se pare că tendința broderiilor care s-a impus sezonul trecut își confirmă polivalența în această primăvară și ne demonstrează că acestea nu arată minunat doar pe rochii, ci și pe piese vestimentare mai cool și mai casual.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

0 comentarii