Flowers everywhere

by - 04 aprilie

Iubesc să primesc flori! Și cred că asta o știu absolut toate persoanele care îmi sunt apropiate. Flori de orice fel, în cazul acesta nu pot avea preferințe. Iubesc florile pentru că înseamnă viață, bucurie, speranță. Pentru că parfumul lor dă o amețitoare dependență. Pentru că transmit emoție și trezesc pasiuni. Iubesc florile pentru că sunt cuvinte nerostite. Și nu, nu am încredere în cei cărora nu le plac florile și, adevărul e că, nu știu pe nimeni care să le refuze.

Fiecare gest frumos, fiecare zâmbet, fiecare intenție de apropiere sufletească, fiecare cuvânt poate fi asemnănat cu un buchețel de flori care ni se dăruiește. Acesta ascunde iubire și dăruire, oricât de banal ar părea. Apreciați orice floare oricăt de mică și de neînsemnată ar fi! Prețuiți-o, îngrijiți-o și fiți recunoscători pentru că ea poartă prinsă în ea iubirea celui care v-a dăruit-o!

Revenind la ținuta de astăzi, să spui că imprimeurile florale sunt în tendințe, deja nu mai reprezintă o noutate. Imprimeul floral este un trend clasic, ce revine an după an, însă există nuanțe ce variază de la un sezon la altul. De această dată modul cel mai bun de a le purta presupune un echilibru între o abordare ultrafeminină și una edgy. Cel mai ușor ar fi să te imaginezi drept un personaj care adoră fustele ladylike cu print inspirat de grădinile englezesti, volanele victoriene și accente grunge care să completeze ansamblul.

Desigur, nu oricine are curaj să poarte imprimeuri florale, în special dacă imprimeul floral este foarte puternic și în culori vii așa cum este trendul anul acesta. Însă parcă aș vrea să văd tot centrul orașului plin de flori în primăvară. Nu ziceți? Ce bine ar arăta!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii

  1. Ce ne-am nimerit noi astazi cu tinuta! Imi place mult si ma bucur ca te vad in sandale, urmez si eu! :)) <3
    Te pup

    RăspundețiȘtergere